Građanski otpor pocepao i spalio lažne diplome funkcionera i političara

Ostavite komentar


  1. Zaboravili ste na Zlatibora Lončara kome je doktorat napisala Prof. Dr Tatjana Pekmezović, epidemiologe i prodekan MF (tu funkciju dobila od Lončara), a on je postavio za rukovodioca nacionalno projekta za ispitivanje zaraženih i sticanju imuniteta na COVID. Takodje ste zaboravili na ministra Aleksandra Antić koji je završio višu poljoprivrednu školu, a zatim volšebno završio ekonomiju na Megatrendu! Lončar je već docent MF koga upisuju u naučne radove korumpirana profesori MF! Sve ovo proverite, sve je istina, ali obavezno objavite da bi gradjani znali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.