Branilac titule na superligaškog „davljenika“. Reklo bi se da Rad nema šta da traži u malom beogradskom derbiju s Partizanom, ali u taboru „parnog valjka“ ne nameravaju u nedelju s pola gasa na Vračar.


Štaviše, od sudijskog zvižduka za kraj goleade protiv Radničkog 1923 (5:0) crno-beli pokušavaju da stišaju euforiju u sopstvenoj svlačionici i među svojim navijačima, pričom da je odlično izdanje iz Kragujevca samo jedna etapa više na zacrtanom putu produžavanja šampionske dominacije i tvrdnjom da mogu i bolje nego u tih 90 minuta minulog vikenda. Sve i da ne misle tako, šef stručnog štaba Marko Nikolić i njegovi izabranici moraju ozbiljno da shvate „građevinare“, koji su posle poraza od Čukaričkog, na prolećnoj premijeri, uzeli sva tri boda kandidatu za izlazak na evropsku scenu Novom Pazaru (1:0), odnosno otkinuli pola plena još jednom potencijalnom učesniku kvalifikacija za Ligu Evrope – Radničkom iz Niša (1:1), i to na teško osvojivom Čairu.

Kako god, u Humskoj računaju na novu pobedu protiv, zimus istumbanog tima sa Banjice, jer bi im svaki drugi ishod otežao planirano (pre)stizanje vodeće Crvene zvezde, za jedan korak odbegloj u trci za najvažniji trofej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari