Gradonačelnik Novog Sada: Intenzivni radovi na uspostavljanju napajanja strujom 1Foto: Beta/Dinko Gruhonjić

Kabinet gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića danas je saopštio da će, posle saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koje su oštetile dovod električne energije, pojačani kapaciteti Elektrodistribucije Srbije intenzivno obavljati terenske radnje kako bi se „prioritetno uspostavilo napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na teritoriji celokupnog Grada Novog Sada“.

Đurić se danas sastao sa vršiocem dužnosti direktora Elektordistribucije Srbije Bojanom Atlagićem, a razgovarali su o problemima u napajanju elektičnom energijom na teritoriji Grada Novog Sada, jednom od posledica nastalih tokom minulog olujnog nevremena.

Dodaje se da su posebne telefonske linije koje je Grad Novi Sad obezbedio (021 4882 777 i 064 8448 706) sada u funkciji prijave problema i nedostataka u napajanju električnom energijom.

„Molimo sve naše sugrađane za strpljenje i razumevanje u odnosu na okolnosti u kojima se Grad Novi Sad našao usled posledica olujnog nevremena, jer će u toku današnjeg dana sve ekipe Elektrodistribucije Srbije po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom“, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari