Gradonačelnik Zrenjanina o napadu pomoćnice na dečaka sa smetnjama u razvoju: Čekam potpune informacije da bih znao kako dalje da postupam

Ostavite komentar


  1. Samo da se setimo istorijskih cinjenica – nacisti su svoj prvi genocid napravili nad osobama sa smetnjama u razvoju! Krenuli su od zabrana odlaska u bioskope, potom na izlaske van kuce i na kraju su ih sve ubili.

  2. Cekas ti ,da ti se gazda javi ,da kaze sta i kako,kad ispece palacinke.Imate li vi bezkicmenjaci SNS ovski bar malo svog „JA“ iobraza osim onog „znas li ti“

  3. Nemoj da se praviš lud! Već zbog rečenice „znaš li ti ko sam ja“ treba da je najuriš ili ćemo vas sve zajedno mi građani Zrenjanina najuriti? Nije dovoljno da izdeklamuješ lažnu mantru o tome da si protiv zlostavljanja a „naročito dece“ kojom ćuvaš i svoju i njenu fotelju nego da deluješ, imaš dovoljno informacija i više nego što ti treba! Osililo se to, bahato, dočepalo se vasti pa gazi sve redom, ništa toj spodobi nije sveto pa ni deca. Nije taj grad samo njen i tvoj, i MOJ JE, i mojih komšija i prijatelja i KO STE, BRE, VI, (ako je štitite i vi ste isti) da se nekom unosite u lice i pitate da li mi znamo ko ste? Znamo, a tek ćete da vidite kako će vam se svima olupati o glavu to “ znaš li ti ko sam ja“!? Biće još izbora, setite se i toga. Lep pozdrav.

  4. Sa dotičnom osobom sam imala susret, došla je na moj prag da se žali na moje ne opravdano. Prve reci su je bile“Znaš li ti ko sam ja, znaš li ti gde ja radim? “ Sramota za ovaj grad, a nažalost sve je više takvih u našem gradu. Ja sam samo majka i niko i ništa, jer nisam u stranke, radim svoj posao i gledam kako da iškolujem decu. Nisam slučajno videla oglas, pa slučajno se prekvalifikovala za taj posao, pa slučajno dobila posao i ako nisam sposobna da ga obavljam, ali koga to sada briga…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.