Gradovi protiv nacionalnih država

Ostavite komentar


  1. Zbog ovakvih tekstova Rezim zabranjuje distribuciju lists ,jer je po Rezim opasno da ovaj tekst procita Narod Srbije I okolnih -Republika # Politicke elite stvaraju mrznja izmedju Naroda upotrebom obavestajnih sluzbi.te sluzba neprezaju da ubiju politicare sa ideoligijom Bratstva I Jedinstva .Zavadjene Republike Kako controlisu.A gradjani nemaju nikakve sanse da posts by ekonomski nezavisni .Pravni sistem nepostuju.Mogu da te osude da si se upoznao sa Vanzemaljcem motiv Tuzbe moze da bude ocigledno laz.Jedini spas je trajna Emigracija .( Ko se vrati ,Tek tome se nepise Dobro )

  2. Danasnji gradovi izgledaju kao kopija soping mola na aerodromina.
    Preskupi, prazni, losi, prljavi…
    Vise volim nacionalne drzave nego korporativni globalizam.
    Napominjem – ja sam iz nastao kao produkt bar 30 generacija u kojima su svi brakovi do jednog bili multinacionalni – dakle ne mogu biti nacionalista!
    I pored toga – napred nacionalizam, napred! Smrt sivilu globalizma!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.