Gradska organizacija penzionera Beograda podržava inicijativu za uvođenje socijalne penzije

Ostavite komentar


  1. Dobro ste se setili, to samo ovde ne postoji. Bas kao sto su nezaposleni zanemarena kategorija uvek

  2. Radila sam mnogo ali su me prevarili za 7g radnog staza imam 9g radnog staza 64g i lose zdravlje muz malu penziju samo koliko su obaveze dali iimam pravo na socijalnu penziju poz

  3. Sve ispod minimalca, oko 46.000 je socijala.Ruzna vremena devedesete pa nadalje, vecina ucenjena radila za bedu i sad imaju za bedu penziju.Sad je dobro Titovim penzionerima, otisli rano u penziju , deset najboljih godina u prosek penzije.I onda odma skoce, oni su uplacivali, da ali deset najboljih godina.Tuzan zivot kad se prebrojavas za svaku paru.

  4. Nikako svima ,dobro proveriti, postoje ljudi koji nemaju dan radnog staža, a raspolažu nekretninama i novcem koju su dobro kamuflirali, čitav život se bavili sumnjivim poslovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.