Gradska vlast nema na odluku suda da se obustavi gradnja gondole

Prva zvanična pravosudna odluka o žičari Kalemegdan-Ušće

Ostavite komentar


  1. Vesic @ Co priznaju samo sud svoje partije. Ne verujem da ce se zaustaviti u svojim suludim namerama da do kraja devastiraju Beograd

    1. Ma da, nikoga oni ne slušaju. Pogledajte koliko puta samo Vučić dnevno prekrši ustav, kamoli Vesić da ne preskoči svaku odluku , ma kog suda. Partokratija…

  2. Gradska vlast se pobrinula da papiroloski pokrije izgradnju gondole a drugi mogu da pricaju sta hoce.

    1. Koliko se ja razumem u papirologiju, nisu se bas „potrudili“ da pokriju izgradnju gondole. Jer ne treba mnogo truda da neka budala napise na papiru ono sto mu volja, i u suprotnosti sa zakonom. Samo treba biti bahat !

    2. Ovo je vise pitanje za admine koji pustaju komentare. Naravno, ne treba pustati komentare koji samo nesto podrzavaju ili su protiv necega, ipak se izdajete za nezavisne novine. Ali, zasto pustate ove ocigledne botovske komentare? Time samo nekom poganom botu dajete bod do kvote koju mora da ispuni.

  3. Svi pametni kad se desi problem, onda svi pljuju a kad treba da se radi nema nikoga. To su nasa posla.

  4. Mislim da bi pored gondole trebalo postaviti i veliki tocak, kao u Prateru, i naravno ringishpil…

  5. Lepa rec i gcozdena vrata otvara, nadamo se da ce sud razgovarati sa vlascu i da ce uspostaviti pozitivan kompromis.

    1. Kompromis?! Sud donosi odluke, a Upravni sud je doneo odluku! PS to mislite da sudija Upravnog suda ode na informativni razgovor kod prvorođenog, da bi kako Vi kažete, uspostavili kompromis? Poštovanje zakona, to ništa?

  6. Neophodno je da svesni i pošteni ljudi što više lobiraju institucije, da de uključe u odbranu kulture, istorije, ekonomije, zdravlja, morala…svih vrednosti koje zahuktala sns mašina ruši kao najveći neprijatelj države Srbije ikada!! Pozdravljam ovaj čin!!!

  7. Pitam se samo dragi moji sugrađani,gde su do sada bili svi ovi kompetentni ljudi.Ovaj projekat nije od juče,ovaj projekat se tretira još od 2003 pa i naravno 2016 godine u okviru GUPa, a i u okviru drugih projekata.Sada kada su se ,,dobile,, sve saglasnosti, nastaje drama i haos.Slažem se da je možda ta gondola loš projekat po tvrđavu i Kalemegdan uopšte ali svakako nije i za Beograda ali svi se sada probudiše a ne mnogo ranije.O čemu se ovde radi.Taj Bakić deli sada pamet, a u struci je ,što se ranije nije angažovao ,nije imao vremena jer radi po svetu,mrzi ovu vlast i sve ovo mu je dobrodošlo da se dere na sav glas.Bastać,pa kao pretsednik opštine na kojoj je planirana gradnja trebao je znati šta se tamo planira i intervenisati mnogo ranije,ovako ubira političke poene braneći Kalemegdan.Sve je ovo verovatno trebalo raditi mnogo pre ,bez svađa i tenzija,ali uz argumente i struku, a ne ovako,ovako je stvarno smešno nekome odgovara, a zna se i kome,onima kojima ova vlast smeta,ovima koji su iznedrili Vesića,a sada im taj Vesić smeta…strašno,sramota me je što sam iz ovog grada,što sam se rodio ovde,ovo je bruka…

  8. ne slavite pobedu pre kraja utakmice. banda je to. sada će da srede papire koji im nedostaju i onda će da nastave i taman da završe pred izbore sledeće godine.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 8

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.