Gradske vlasti na putu da dozvole gradnju zgrada od 15 spratova u Nišu, opozicija protiv

Ostavite komentar


  1. NI GOVORA da u Nišu treba dozvoliti gradnju zgrada viših od 7 spratova. NE, NE i NE. Argumentacija za to je nedvosmislena.

    Ovo što se radi je mutljavina vlasti i perača para (zovu ih, kao, investitori).
    Korupcija je u pitanju, i to najteža moguća.

    Da o ovome odlučuju Švajcarci onda bi se išlo na REFERENDUM.

    Ovog urbanistu što citiraju treba proterati sa radnog mesta na kome radi. Jer, enormnih i teško razrešivih komunalnih i … problema ima toliko u Nišu, da se niko odgovoran u struci nebi usudio da pomene navedene, kao, „argumente“, zbog kojih treba graditi 15-to spratnice. Iz tih razloga taj deo teksta neću ni komentarisati. Neću da nasedam na plitkoumne podvale.

    Par poruka:
    1. Nišlije aktivirajmo se HITNO. Neka neko pokrene i organizovane proteste. Gradjani ima da se pitaju.
    2. SNS koalicija: ako se smatrate odgovornim zaustavite proces. Preusmerite ga da narod kaže šta ima o tome. U protivnom, slobodno procenjujte koliko ćete glasova izgubiti. Bićete šokirani koliko će to biti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.