Grafiti mržnje na zidu škole na Banovom brdu

Ostavite komentar


    1. A mene je u zgradu po lif pisao neki grobari i kukasti krs ja zvala komunalci milicija a oni nista. Neki je i crtao polni organ a jedan i napisao da je pretcednik siptar. Sto to niko nece da istrazi

  1. Crveni sprej koriste zabludeli omladinci komunoradikalskog dela vlasne familije a svetlo plavi sprej koriste omladinci naprednomafijaškog dela iste familije. Crni sprej koriste njihovi otpadnici koji misle da su nacionalni socijalisti i srBski skinsi.

  2. Granate na Hrvate treba prekrečiti, ali šta fali porukama Ratko Mladić i Ja sam četnik? Pa četinici su prvi podigli ustanak protiv nacističke Nemačke. A Ratko Mladić je spasao stotine hiljada Srba od progona.

    1. Ratko mladić je običan komunjarski jna oficir, koji je u trenutku shvatanja da im je ta ideologija propala kod sirotih srba, nakačio nakaradno sklepanu oficirsku šajkaču iz I rata i ogrnuo plašt komunofašizma krijući se iza srpskog imena i pozivajući se na srpsku vojnu tradiciju, pritom u najblažu ruku kršeći prava civilnih zarobljenika u bosni.

  3. Odmah da se ta deca pohapse kao i roditelji i sve to da se objavi u hrvatskim glailima,obavezno uz izvinjenje.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.