Graso: Za akciju su znali svi koji su čitali novine

Ostavite komentar


  1. Elem, AVAV se pisluzio lazima?
    Kako „njegove sluzbe“ saznale, a ono svima JAVLJENO!
    Normalan, pristojan i odgovoran, obican covek, posle ovakvog blama, presudio bi sebi!
    A tek neki funkcioner, pa jos s izmisljenim titulama „vrhovni komandant“?
    Dzaba prenemaganje, dzaba slanje vojskovodje Vulina u Kraljevo, dzaba maltretiranje vojske i arcenje resursa, a dzaba i nadanja njegove koalicije s Haradinajem: eno je premlacen i gluvonemi covek, i Rus – sluzbenik UN, sve je dzabe – Vucic dovrsava domaci zbog cega je postavljen…
    Pa i performans s premaganjem – da je srece, odgovornosti pred ustavom i zakonima: da su i NJEGOVI policajci upali u skupstinu i pohapsili sve uzurpatore ustava: osudili na dugotrajne robije, pa proterali otkuda su dosli!

  2. Sad je odjednom trebalo da verujemo „alarmisti“ Vucicu, koji „uvek laze,“ pa KFOR, UNMIK, Pristina i ROSU podrazumevaju da znamo sta ce se desiti i da zato ne moraju da postuju Briselski sporazum i obaveste Beograd pre svake akcije. Je l’ dobro razumem Grasov argument?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.