Grčka zatvara granice za državljane Srbije

Ostavite komentar


  1. Sve zbog nasih idiota Na vlasti i u kriznom stabu koji su zbog izbora naglo otvorili sve i ukinuli sve bezbednosne mere.

  2. Narod ni primetio nije da smo skoro pa hermeticki zatvoreni. Krug je zatvoren. Dobrodosli ponovo u 1992. godinu. Sada slede nove „dobre vesti“ sa istim nacional socijalistima na vlasti.

  3. Je li nas to i Grci mrze kao Crnogorci po Brnabicevoj? Zakazali ste na celoj liniji! Odvojili ste nas definitivno od Evrope jer Evropa nije za vas a vi nas nazalost predstavljate! Platforma Zeleznica Srbije je definitivno ugasena sto znaci da i ono malo medunarodnih vozova sto je preteklo uz kocopernu ministarku Mihajlovic, vise ne radi! Uspeli ste da od nas stvorite tamni vilajet!

    1. Tako je i bilo posle otkaza Adria tura u Crnoj Gori….Sad vise niko i ne spominje da je napravljena greskica od strane SNS-a

  4. Pameti ljudi,vide situaciju kod nas,vide da smo u haosu,vide da korona divlja,vide da vlasti pojma nemaju,njima Vučić ne može da ispira mozak,sasvim logična reakcija Grčke.

  5. Koliko hiljada ljudi u Srbiji će sada ostati bez posla zbog vaše arogancije, organizovanja utakmice, turnira, a sve da bi zamaskirali problem koji su izazvali izbori. Neodgovorni ste i nezainteresovani za sudbinu ljudi… Interesuje vas samo još jedan mandat, da primite džepove još par godina. Sram vas bilo

    1. I treba da ostanemo bez poska i bez glave. Dokle god postoji pizanasna vecina koja glasa za SNS TREBA NAS SVE ZATRTI!!!

  6. Ima li gorih od nas, Rasime? Niko nas nece, zalosna nam majka! Dronovima na koronu! To je resenje, kad nije uspelo testovima, respiratorima, maskama, rukavicama, izborima. AVe, jos nam samo treba da nas Grci organizovanim konvojima doprate do neke(? ) granice, a posle…? Valjda nece ponovo -egzodus?!

  7. DIKTATURA SRBIJA NI MIRIS OD DENOKRATIJE.DREBAJU IM DA NAPUNE DZEPOVE SA TUDJE GRBACE

  8. I zvanicno nas posmatraju kao da smo gubavi, a svi znamo ko je to nama omogucio. Hvala bezbednim izborima i kompletnoj atmosferi koja je kreirana sa vrha.

    1. Nikom ne treba glupi i bahati brat kome su svi krivi a gaće nije oprao trideset godina. Glasali smo za kanalizaciju, i sad je red da ubiremo plodove tih cevki.

    2. Da li si procitao tekst? Grcka je zatvorila granice zbog povecanja infekcije koronom u Srbiji. Za to se zali vucicu jer ti je zbog njega i njegovih trebala viza i pre 20 godina.

  9. Šta kod njih nema derbija i izbora? Svašta ne znaju šta je korona 😀

  10. Ceo svet je u blokadi , samo pametni Srbi pojurili na letovanje , zaista smo neodgovorni , i uvek nam je neko drugi kriv za nasu glupost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.