Greška u sistemu ili reorganizacija rada: Nov propust na maloj maturi

Ostavite komentar


  1. Zamenili su skenere u odnosu na proslu godinu. To je drugacije. Prekid je bio i u skolama u kojima se vrsilo skeniranje po naredjenju ministarstva, u trajanju od 2.5 sata. Niko ne zna sta je bio razlog. Proba drzavne mature je bila fijasko. Nastavnici su radili dva dana po skoro 14 sati i naravno nisu placeni za to jos uvek. A kakvi su izgledi, nece ni biti.

  2. Pa godinama je to cirkus. Kao pregledanje,znaju to svi pregledači. Iz godine u godinu je sve gore. Uvek nešto zakaže.

  3. A taj „sistem“ (kao i sve drugo u ovoj zemlji), „opravio“ šuster, peĉenjar ili keramičar?

  4. Koliko lazi samo kod nas..da,pao je sistem.jadna deca i roditelji..ovo je farsa

  5. Probni ZI smo pregledali ručno i svakom učeniku je saopštenje broj bodova.

  6. Kako se prijemni nekad radili bez tehnologije a uvek završeni. Sad ministri policija bia i ko ne veći sistem pao

  7. Правите од буве слона. Моја смена је била резерва. Прегледала 35 задатака и одрадила. Људи смо и дозвољено нам је да грешимо. А којих глупости сам се начитала од осмака…могла бих књигу да напишем.

  8. Fazoni zbog reorganizacije rada. Nismo mi maloumni. Postavite prave ljude na prava mesta i nece biti problema.

  9. Ne treba da se čudimo što je pao sistem ili šta već, jer svuda rade NESTRUČNI I POLITIČKI PODOBNI KADROVI. Svuda je tako, nije samo u školstvu problem.

  10. Брзина интернета у земљи Србији је сразмерна возу Ћири.Како онда да функционише било шта.А да не причам о уређајима које школе добијају или купују (наравно преко Министарстава). Застарела технологија и лош квалитет.Ова мала матура је већ годинама превазиђена и беспотребна.Мучење за све.

  11. Када дође крај школске године и када сви просветари похитају да закључе оцене, деси се фамозна 505 грешка и онда не можеш ништа. Чекаш да се подигне систем и да одрадиш свој посао.

  12. Dobro…i…dešava se u svim zemljama i svim sistemima da nekad padnu. Zamislite da ne postoji sistem. Ismislite vi sistem koji ne pada i mrežu koja nikada neće da se prekine

  13. Kad su deca u pitanju greske ne smeju da se dogadjaju, molim, dovidjenja i prijatno . Jedna Vaša greška nekog ce koštati daljeg školovanja.

  14. Pomoćnik ministra prosvete juče izjavi u jutarnjem rts-a da mogu podneti prigovor drugostepenoj komisiji i oni roditelji koji se nisu žalili prvostepenoj
    Ja rešio da podnesem kad ono sistem ne dozvoljava

Ostavite komentar


Društvo

Batut: Dnеvnе tеmpеrаturе vаzduhа i sutra vеоmа оpаsnе 8

Batut: Dnеvnе tеmpеrаturе vаzduhа i sutra vеоmа оpаsnе

Institut za javno zdravlje Srbije "Batut" saopštio je danas da se, nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, оčекuје dа tоplоtni tаlаs trаје dо 17. i 18. јulа nа vеćini tеritоriје Srbiје, pri čemu će mаksimаlnе dnеvnе tеmpеrаturе vаzduhа biti danas i sutra u kаtеgоriјi vеоmа оpаsnе i оpаsnе pојаvе.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.