Grigorije: Okrenuti drugi obraz ne znači odustati od borbe

Ostavite komentar


  1. Postoje ljudi čije reči, nekad i samo prisustvo – smiruju i oplemenjuju. A postoje i oni drugi, koji u ljudima bude ono najgore. Jasno je da je Grigorije iz ove prve grupe.

  2. da se oslobodimo ovog zlotvora

  3. Ovaj covek je udaljen iz SPC.Sledeci korak je njegovo potpuno zatiranje.
    Samo zbog toga sto je normalan.

  4. Okrenuti drugi obraz znaci ne boriti se uopste, casni Vladiko. Ali lako je Bogu to reci, i uciniti, nego nama. Licno, predlazem da se konacno povede borba protih ovih necastivih politicara, a ne da palamudite i dajte lazne nade, iz svog vrlo udobnog i raskosnog dvora u Nemackoj. Ili nesto uradite, ili zavezite.

  5. Ovaj tip je posle sluzbovanja u Bosni trebao da napusti crkvu ili ga crkva istera. Kratka nam je pamet pa ga neki sada velicaju.

  6. Covek koji nam jako nedostaje u javnosti.
    Treba cesce da ga slusamo, da nas uci i uci i uci…

  7. Vladiko,vi ste treba li bi patrijark spc, kako bi vratili poštovanje spc, koje je izgubljeno poslije patrijarka Pavla!

  8. Vladika Gligorije više je uradio na otvaranje Trebinja prema Dubrovnoku i Mostaru nego svi političari. On bi trebao biti predsjednik BiH. Živio nam!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.