Grujičić: HPV vakcina je bezbedna i efikasna u borbi protiv raka grlića materice

Ostavite komentar


  1. Opet poteze vakcine,da zabasuri akuserske i ostale medicinske javasluke.Vuciceva taktika,verovatno preporuka sa vrha,“dobar doktor” će uskoro biti na slobodi .Tako je presudio onaj ko u ovoj zemlji sudi

  2. Nakon što se neka persona učlani u njegovu stranku, ona gubi smisao i značaj. Posle onog idiotluka sa kovidom, svih laži i podmetanja, sada im ljudi više neće verovati. I kad je reč o leku, a ova vakcina to jeste, neće im verovati.

  3. Posto nije tajna DEPOPULACIJA,mislim da ce HPV vakc,odraditi posao.Svaki dan propaganda,zato sto je samo 5% dece obuhvaceno vakcinacijom,a u svetu je 100% i obavezna je.Jos uvek nemaju hrabrosti da je uvrste kao obaveznu pa pucaju propagandnom artiljerijom.Bilo bi dobro i da se ministarka zastiti,za svaki slucaj.Pozdrav za administratora koji ce ovo da cenzurise.

  4. S obzirom da je kod nas interesovanje za vakcine na nivou statističke greške, trebalo bi je besplatno dostupna i odraslim ženama, ovako je previše skupa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.