Grujičić: Milion dinara da bude kazna za pušenje u ugostiteljskim objektima

Ostavite komentar


  1. Doktorka, zasto Vam je trebala fotelja.?
    Svesno se samosrozaste.
    Pozdrav od kolege, bivseg GRADONACELNIKA BEOGRADA.
    ps.Nisam procitala izjavu, fotografija mi je dovoljna.
    Moj filter da ne gubim vreme citajuci i nervirajuci se.

  2. … a lekari i osoblje kad pušte na radnom mestu u zdravstvenim ustanovama ?!

  3. Ostavi se sitnih populistickih i politickih izjava vec se uhvati u kostac sa velikim problemima u zdravstvu. Zdravstvo u unutrasnjosti je katastrofa. Korupcija, veze, nerad,opsta neoraganizovanost je problem. Pusenje je vec zabranjeno ali ne funkcionise drzava.

  4. Ministarka, batalite te priče o kafanama i zabrani pušenja, nego šta bi sa sukobom interesa doktora koji imaju privatne klinike i „tezge“ a rade u državnim ustanovama koje im samo služe za vrbovanje mušterija i kao dodatna zarada? U kafane biramo da li idemo ili ne, a kod doktora moramo!

  5. Pod hitno zabraniti pusenje ne samo u ugostiteljskim objektima nego na svim javnim povrsinama a posebno na autobuskim stajalistima marketima pijacama izletistima plazama i setalistima i ispred skola i bolnica za prekrsaj 100 000 hiljada din

  6. Puna podrška o zabrani pušenja samo se nadam da ćete ustrajati do kraja.konačno da mogu decu i unuke izvesti na piće ili ručak a da se ne gušim u smradu duvana

  7. Da kazne ali pod uslovom da za taj novac kupite opremu srestva za higijenu a ne da se radi stapom i kanapom

  8. Ja bi ovo podržao u slučaju da javne ličnosti, pogotovo ministri i poslanici, snose odgovornost na ono što izjavljuju. Pa ukoliko se desi da obmanjuju javnost klevetama i neistinitim tvrdnjama sledi kazna od dva miliona dinara.

  9. Ma daj reguliši da ne jedemo smog,da se redovno pregledamo a ne da nemam volje da po 5god ne odem kod lekara,a kad odlučim trebaju mi visinske pripreme i vratim se kući sa nekom novom boleštinom….
    Pušilo se i puši ko hoće,a o lulama ništa!

  10. Pitanje za ministarku: da li je upoznata da nesretna zena koja je prilikom poletanja aviona preminula usled pucanja aneurizme imala postavljenu dijagnozu vec cetiri godine i da je bila 256. na listi cekanja na operaciju u Institutu Dedinje, ali nazalost nije uspela da to saceka? Da li zaista mislite da su gluposti kojima se bavite vaznije od toga i uopste od celokupnog stanja u zdravstvu?

  11. Toliko pričati o pušenju a zdravstvo pogotovo u manjim mestima se raspalo.

  12. Postoji prostije rešenje. Zabranite uvoz duvana i zatvorite fabrike duvana. Ako smete.

  13. Verovatno je dobar ili čak odličan stručnjak (u svojoj oblasti), al’ u politici,truba !!! Čist populizam i lutanje,levo desno !!! To se kod nas kaže :“ kako mali Djokica zamišlja…ovo,ono“ !!!

  14. Mozda jeste pametno, I te kako korisno da se zabrani pisenje u zatvorenom prostoru, Ali kao sto neko vec napisa, sami biramo kafana Ili ne, ja mislim da je to poslednja stvar koja treba da se resi u ovoj zemlji.

  15. Zabranite sve sto se kafane tiče i piće i hranu i cigarete i muziku.Taman neće imati gde da se prica sta ste sve pokrali i unistili ovom narodu od prvog svetskog rata nsovsmo.Sram vas bilo ako ne zelite duvanski dim sedite kuci i udisite cist vazduh ili prosetajte….po mogucstvu svi da nsrod udahne mslo vazduha pa i pomesanog sa nikotinom.

  16. dokle vise da nas maltretiraju umesto da gleda na posao u zdravstvu i na one koji od nas ugostitelja i dazbina primaju platu ,hoce da nam zaveze ruka na nas posao

  17. Bravo!!! Nakon toga, kao Putin i ostale ozbiljne zemlje, zabrana u stanovima i na terasama. Nakon toga zabrana proizvodnje cigareta. Isto i elektronskih, bukvalno se gušim kad osetim to *!;@%e!

  18. Imate li Vi pametnija posla?Najlakse je sve sta se radi u zdravstvu, sakriti iza duvanskog dima.

  19. Terajte ovu ženu da radi svoj posao a ne da se bavi ovim stvarima. U kafićima postoje pušačka i nepušačka zona!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.