Grujičić, pored ministarske, obavljaće još dve funkcije: Važno mi je da operišem i lečim najteže neuroonkološke pacijente

Ostavite komentar


  1. Lezala sam na Klinici za neurohirurgiju KCS odeljenje C gde je dr Grujicic bila direktor. Ona je toliko posvecena, boravi na odeljenju subotom i nedeljom, u operacionoj sali od jitra do sutra. Dodje i u 23 h da obidje pacijente, nekad i u pola 1 h u noc. Sto je najvaznije, pacijent se tamo oseca sigurno. Zao mi ke sto nece biti i dalje potpuno na C odeljenju jer je greh izgubiti u sali takvog strucnjaka. Uradice ona i kao ministar dosta toga ali najpotrebnija je kao neurohirurg!!

  2. Nema vise doktora koji su posveceni poslu ,za koji su se skolovali.Svi su mahom u politici zabili nos i pacienti ih ne interesuju .pogotovo po manjim mestima.

  3. Браво Дано, Ви сте прави лекар, нека Вам је Бог у помоћ да спроведете своје идеје у дело. Многим колегама ће те се замерити, заборавили су Хипократову заклетву, за њих је најбитнији новац. Ви знате како је у Београду, шта мислите како је код нас у провинцији?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.