Grujičić: Završena unutrašnja kontrola u bolnici u Sremskoj Mitrovici, razlikuju se izjave zaposlenih

Ostavite komentar


  1. Inače, stanovnici u selima u Opštini Indjija većinom se prijavljuju na drugom mestu da ne bi zaglavili u bolnici Sremska Mitrovica kojoj pripadaju, jer je bije glas da je najgora bolnica u Vojvodini.

  2. Samo nastavite sa hajkom na akušere pa će da vas porađaju „odabrani porodiljini pratioc“ i advokati…

  3. Vrana vrani oci ne vadi i zato nas ne lazite Jos ce porodilje ispasti krive sto im bebe umiru! Bagro, lesinarska!!!

  4. Gospođo ministarka, zašto za pet godina niko neće hteti da bude ginekolog, ako se utvrdi(ali bez marifetluka) da je lekar postupao mimo protokola, nesavesno, i nedolično? Zašto bi bilo ko, iz bilo koje struke, odustao da se „pošteno“ bavi svojim poslom, zbog toga što je sankcionisan neko ko ne radi po zakonu, propisima, ili pravilima? Pominjanje fraza „ima i onih koji drugačije govore“, naježilo me je. Uvek je bilo tih, a to je put koji vodi ka stvaranju dve suprotne priče, i tako se stvar razvodnjava, razvlači i odlažu odluke koje bi to sankcionisale. Čuli smo majku(nije jedina), dete( nije jedino) nije preživelo! Hoćemo li reći: pa šta? Ili najnovije: odlično, i…?

  5. Mogla bi kontrola malo iznenaditi i bolnicu N.Front….narocito odeljnje za porodilje,da vide sestre full nasminkane,sa spicastim noktima,pre bih rekla da odeljnje lici na neki splav nego bolnicu….a o ljubaznosti osoblja ne bih komentarisala.

  6. Veđ viđeno! Hohštapler će biti oslobođen.Vć ga brani ministarka. Pa pobogu ako ga okrive neće niko da ide u ginekologe.Čudan smo mi i čemeran narod.

  7. Što se mene tiče, ne treba jači dokaz o tome šta se desilo od činjenice da je ministar priznala da je deo zaposlenih potvrdio priču porodilje. Da se nije deslo niko od zaposlenih ne bi potvrdio priču porodilje. To je pametnome dosta.

  8. @Mira Jovic
    Ne sumnjam da je tako, ali verujte da je u Srbiji mrtva trka za mesto „najgore bolnice u Srbiji“. Tu mnogi konkurušu, Vršac, Čačak, Užice, Kragujevac…. reklo bi se od zla oca i još gore majke.

  9. Kakva recenica: „Moramo da se dogovorimo da ne ispaštaju sada svi.“
    Kako je nije sramota!

  10. Ko se poradjao bilo gde zna šta je istina, a ministarka moze da priča šta hoće..ona i onako živi u Wonderlandu

  11. Moramo zapamtiti da nemamo kome da se obratimo. Vratićemo se u zakone Krvne osvete. Grujičić nas vraća vekovima unazad. Jedino što je bilo ispravno od nje da iskaže saučešće porodici izvini se majci,poseti majku i oca. Kratko izjavi da se čeka izveštaj. Sve ove glupe njene izjave guše nas i dodatno uznemiravaju. Znači sledeća porodilja ne sme da progovori ili svejedno pacijent. Sramota me od njene sramote. Nije žena a ni ljudsko biće.

Ostavite komentar


Društvo

"Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika": Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike? 10

„Zastrašujuće saznanje da će siledžije iz SNS-a zakucati na vrata svakog političkog neistomišljenika“: Da li je medicinska sestra iz Vršca žrtva politike?

Slučaj medicinske sestre iz Vršca Valentine Adam Bolić, iz Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović", koja tvrdi da je dobila premeštaj na teže radno mesto samo zbog toga što je njen sin odbornik kritikovao rad gradonačelnice na konstitutivnoj sednici, izazvao je veliku pažnju javnosti, a sagovornici Danasa smatraju ovo nije prvi put da se zdravstveni sistem koristi za političke obračune, kao i da je zastrašujuća činjenica da "siledžije iz SNS" mogu da zakucaju na vrata svakog političkog neistomišljenika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.