Grujičić: Zdravstveni radnici ne izbegavaju vakcinaciju, to je laž

Ostavite komentar


  1. Vučićeva udarna pesnica ponovo, ne znam već po koji put, iznosi neistine, sa ciljem da se svakodnevno pojavljuje u sredstvima javnog informisanja i hvališe medicinskom naobrazbom, koja nije sporna u oblasti neurohirurgije, ali njeno lupetanje o svim temama za koje nije kompetentna je tiha jeza.

    1. Мислим да ови у ПОКС-у сада кукају што су је примили у своје редове.

    2. Donedavno su se Uzicani ponosili ovom zenom ! Sada , bas i ne . Ne znam zasto!

  2. „Svi koji sumnjaju da su oboleli od raka da se ja e izabranom lekaru….“ Pitanje za dr. Na osnovu čega neko može da sumnja da je oboleo od kancera? Sramotna izjava….

    1. Apsolutno. U moru kontraverznih izjava ove doktorke, ova je najdiskutabilnija.

  3. Kome da se javimo? Izabranom lekaru? Ko je taj? Menjaju se kao što kauboj menja konja. Javio sam se, zbog dužeg problema sa grlom, sa konstatacijom da imam vidljivu, nepoznatu anomaliju na u grlu i da veoma teško gutam. Bio sam skoro isteran, bez lekova, sa uputom za specijalistički pregled kod ORL koji ne rade sa nekovid pacijentima, a ako ću kod dr. kao „kovid“, ne može, nemam temperaturu preko 38 st. Rak? Zdravstvo je MRTVO ZA SIROTINU!!! Ako prođe samo i bez lekova i terapije dobro je, a ako ne, treba i grobari nešto da zarade u zemlji Srbiji, „Ekonomskom tigru“!!!?????

  4. Da li ste culi za to da je vecina zaraznih bolesti zbog boljih higijenskih mera iskorenjena pre pocetka upotrebe vakcina? Da li znate koliko je dece dobilo cerebralnu paralizu posle primanja vakcine protiv iste? Da li znate da imamo eksploziju autoimunih bolesti poslednjih 30 god kao posledicu vakcina? Svako drugo dete ima razvojni poremecaj, ili kasni u razvoju, govorni poremecaj, hiperaktivnost, alergiju, astmu…U prirodi covek moze da se zarazi ili respiratornim ili gastrointestinalnim putem i takve vakcine bi bile relativno bezbedne ali farmako industrija sprecava njihov razvoj. Vakcine putem igle nasilno kroz kozu, koja je nas najvazniji organ za zastitu od spoljnje sredine, su mobing imunog sistema. To nije jedan ubod vec hiljadu uboda jer vakcina u sebi sadrzi adjuvanse tj dodatke i tom „dzepu“ je potrebno do pola godine da se razgradi. U prirodi svaka provokacija imunog sistema ima pocetak, sredinu i kraj. Sa vakcinom tog toka nema jer taj „dzep“ neprestalno provocira i „maltretira“ imuni sistem mesecima. U jednom trenutku imuni sistem zbog te neprirodne provokacije „zabaguje“, „preskoci“ i ne prepozna. svoje tkivo. To je pocetak autoimune bolesti i povratka vise nema. Istina je uvek jednostavna. Razmislite malo.

  5. E pa nije laž. Kod mene u bolnici u centralnoj Srbiji manje od 10 % kolega se javilo za vakcinaciju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.