Grupa oko Dveri: Podržavamo Crkvu oko Kosova

Ostavite komentar


  1. Nas narod voli da se bavi politikom, a pitanje Kosova je ozbiljno pitanje i mislim da bi gradjani na referendumu trebalo da daju svoje misljenje uz razmatranje stava SPC.A Boskic je stvarno smesan lik,kao crtac!

  2. Potpuno je očekivano da zbog griže savesti, onaj ko je pre 350 godina pokrenuo narod i pobegao sa Kosova, omogućivši Albancima da ga nasele, ima „višedecenijski stav da je očuvanje KiM u sastavu Srbije najvažniji nacionalni zadatak za sve nas“. Kukavičluk crkve i srpske desnice potpuno su uništili vrlo solidan rezultat koji su postigli komunisti u uspostavljanju međunacionalne saradnje i stabilizovanja KiM u Srbiji. Ali, desnica k’o desnica. Jaki na rečima, a kad zagusti podvije rep pa u Beograd. Tako iz Knina, tako iz Sarajeva, tako iz Drvara, tako sa Kosova.

  3. Sta ovi dovrsavaju. kako ih nije sramota, da su na vast, nebi ni 5 min trajalo odma bi priznali kosovo.

  4. Jos malko i mozete da pakujete kofere.. Nisam ziv za ovog galamdziju..kako ce sve to podneti.
    Ako mu neko iz SPC odgovori ili prihvati njegovo misljenje…to je onda kraj.

  5. Bosko podrzava svakog koji nudi nesto drugo u odnosu na Vucica makar to bilo i pogresno

  6. Srbija propada, narod bezi jer se dozvolilo da da drzavom upravljaju popovi i rusofilske partije i pojedinci kao sto su Dveri i Obradovic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.