Gužve na graničnim prelazima i dalje traju: Koliko automobili čekaju na Horgošu i Batrovcima na izlaz iz zemlje? 1Granični prelaz Horgoš, foto: Natalija Jakovljević

Putnička vozila na izlaz iz Srbije najduže čekaju na prelazima Horgoš, u smeru ka Mađarskoj i Batrovci, u smeru ka Hrvatskoj, gde su zadržavanja po pet sati, saopštili su iz Automoto saveza Srbije (AMSS) u svom večernjem izveštaju.

Dodali su da se na prelazu Horgoš 2, na izlaz iz zemlje čeka četiri sata, dok se na prelazima Bački Breg i Bački Vinogradi, u smeru ka Mađarskoj, čeka po tri sata.

„Automobili se na izlazu iz zemlje po dva sata zadržavaju na prelazima Kelebija u smeru ka Mađarskoj i Šid u smeru ka Hrvatskoj“, saopštio je AMSS.

Naveli su i da se putnička vozila na prelazima Sot i Gradina zadržavaju po sat, a na prelazima Ljuba, Sremska Rača, Preševo i Gradina po pola sata.

„Na ulaz u zemlju automobili najduže čekaju na prelazu Gradina iz smera Bugarske“, podvukli su iz AMSS u večerašnjem izveštaju sa graničnih prelaza.

Kada je teretni saobraćaj u pitanju zadržavanja na izlazu iz zemlje su do sat vremena na prelazima Horgoš i Batrovci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari