Hadžimanov: Ako kažemo isti su Kurta i Murta, ovi će vladati zauvek

Ostavite komentar


  1. Poštovani Vasile, u pravu si. Jedino se ne slažem sa ovim poslednjim. Kurta i Murta su isti! Neću da glasam za Murtu! Zašto mora ili Kurta ili Murta? Zašto nema nekog trećeg? Prođe nam život u biranju manjeg zla! E pa dosta mi je! Hoću da glasam za dobro!

    1. Sve je tako kako rekoste i Vi i on. Vreme je za revoluciju! Dotakli amo dno, vreme je zaista. Zaista se bojim da akonse ro ne desi – u narednih pet godina nece ostati niko ko moze da pruzi drzavi istinsku potporu. Od jeseni, nadam se da ce i V. H. i svi gradjani, bez otuznih i beamislenih govorancija i obelezja krenuti u to. 1 od 5 miliona je stosta postigao, ti je bila generalna proba. Idemo restart da ne bude the end.

    2. Žao mi je Andrej, morate shvatiti da se „neko nov“ neće pojaviti u ovim uslovima. Potrebno je bilo ko drugi da dođe za početak. „Neko nov“ su bili i Saša Radulovi i Beli i ovaj nesrećni Ne davimo Beograd. „Neko nov“ ni teoretski ne može da se pojavi u ovom uslovima.

    3. Slažem se sa muzičarem. Sadašnji režim je jedan od najgorih u novijoj srpskoj istoriji. Napredni su zakuvali čorbu u kojoj nam kuvaju žabu i ona trpi do momenta kada ne bude skuvana. Ja sam za totalni restart sistema, ne anarhija, ne oligarhija, već izbor ljudi na listi, otvoreni mediji, odgovornost za reč, za promenu sistema a ne da sjaše Kurta i uzjaše Murta. Da jednom zauvek odu plagijatori, a da se ne vrate uzurpatori. Nešto između Dosta je bilo i Sergeja…

  2. Neka se vrati toma-diploma!-On je bar priznao da: „Ne volim taj jezik“,engleski!-A i Bakić ga je stručno preslišao…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.