Hag ponovo traži Šešelja, među osmoro optuženih i Nemanja Šarović

Haški Mehanizam za međunarodne krivične sudove sumnjiči osam osoba za obelodanjivanje tajnih podataka i identiteta zaštićenih svedoka

Ostavite komentar


  1. Haški sud je pokazao svu svoju nakaradnost i pristrasnost tako da isti nema ni legitimitet ni kredibilitet,Šešelj je taj sud pred milionskim aditorijumom izvrgao ruglu što će ući u anale svetskih sudskih postupaka,mogu jedino da mu kažu pobedio si kapa dole.

  2. Prava prilika za potvrdu poštovanja međunarodnog prava.
    …Tako glasno istaknutog po pitanju Rusije i Ukrajine.

  3. Nepostovanje suda ?Pa ni sud ne postuje njih jer oce da im sudi!i zasto bi iko postovao takav nelegitiman i nepravican sud ?Postovanje je moralno vaspitna kategorija a ne pravna.Znaci li to da su prosli kraj suda a nisu rekli dobar dan ili skinuli sesir ?

  4. Onda su ga samo sklonili. Verovatno da ne smeta.
    Sada je došlo na naplatu.

  5. Šeselj treba da ode u Hag i najbolje bi bilo kada bi tamo i ostao da odgovara za nepostovanje suda a mozda i za neka druga nezgodna dela koja mogu uvek da isplivaju na povrsinu istine…

  6. Dakle,sva ova lica nemaju prava da se bave politikom i učestvuju u vlasti.Sud se mora poštovati kao i svi zakoni.Ostavke,lustracije i pravosuđe.

  7. Bliže se izbori pa treba radikalima popraviti rejting a Srbija da dobije desnicu koja odgovara zapadu ,pljuvačku i psovačku !

  8. Baš me zanima zašto je optužen Šarović kada je Vučić u to vreme u bio na mnogo višoj poziciji u SRS-u od njega. Da nije u pitanju „zlatna kamila“ ?

  9. Alo „vojvodo“ lažni.. Molim te reci mi imena samo dva čoveka koji su pročitali bilo koju tvoju knjigu.Ti si bre Tito đak,branili te i odbranili Alija i Ćosić, a ti drvlje i kamenje po njima.Ne balega više! Radikali govnari!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.