Hapšenja u Kragujevcu i Kniću zbog višestrukih teških krađa 1Foto: Z. S. M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili A. B. (32) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, u noći između 19. i 20. marta ove godine, provalio u prostorije jedne benzinske pumpe u Kniću i ukrao oko 1.000.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronašla deo ukradenog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Takođe danas, kragujevačka policija je zbog dve teške krađe uhapsili E. M. (21) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Kako se sumnja on je, u oktobru prošle godine, provalio u kuću u okolini Kragujevca i ukrao 30.000 dinara, kao i skuter koji se nalazio ispred.

Takođe, sumnja se da je i u decembru prošle godine provalio u prostorije jednog sportskog kluba u Kragujevcu i ukrao inventar.

I ovom osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Više vesti iz ovog grada čiatjte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari