Troje uhapšeno u Zrenjaninu zbog malverzacija oko fabrike vode

Ostavite komentar


  1. Da se čoveku smuči. Već dugo vreme uporni ljudu u udruženju Građanski prekoret vode bitku za vodu. Sada, kada isteruju mečku iz rupe, odmah skaču politikanti od svake sorte i kite se tuđim perjem. Gde ste bili „gospodo“ političari kada je grmelo? Politikantski šakali u čoporima rastržu tuđu, građansku, tekovinu. Borbenim Zrenjanincima iz Građanskog preokreta i svim njihovim saborcima čestitke. Političarima još jedna crta na rabošu njihove sramote.

    1. Najodgovorniji za sve ovo i dalje nije uhapšen. Svi Zrenjaninci dobro znaju o kome je reč!

  2. Sta je „fabrika vode“? Vi to proizvodite vodu, umesto da je crpite od negde? Pa niste u Sahari valjda? Ili mislite na postrojenje za preciscavanje?

  3. Kakve su ovo gluposti… Pa oduvek se znalo da ne može strana firma da se bavi snabdevanjem vode i pratećim operacijama. Šta se čekalo, da se pokupe pare?

    I još nešto, čemu inicijali? Nisu to maloletna lica, treba od sramote da uginu…
    Nije to u interesu istrage, ko je uključen u malverzacije zna i ostale….

  4. Kod Danice Radić se može naći sve osim profesionalnosti i borbe za istinu. Utisak je da ćuti i hvali dok dobija budžetski novac, a da reketira istinom kad su joj sredstva uskraćena, iliti, istina po potrebi i po komandnoj palici SRS. Da se ne lažemo. Gledali smo taj izveštaj o vodi. Tačno skoro sve, osim paušalnih ocena da je Knežević tražio reket, NIČIJA IZJAVA KOJA TO POTKREPLJUJE. Dalje, u „iskrenim isposvestima“ niko ni reč nije rekao u kameru, već se čuje loš ton koji je titlovan i prekriven telopom. Da nije snimljen krišom? Kao i razgovor privatni s načelnikom saobraćajne policije, koji je emitovala u vreme kada se njen sin bahatio besnim kolima po gradu a policija samo radila svoj posao. Inače, KTV je leglo šunda i kiča, tako da je tragikomično predstavljati to kao gorionik slobode. Nama to deluje kao reketiranje istinom, ili prećutkivanje po potrebi. I kao što smo rekli, u novinarstvu se ozbiljne optužbe iznose uz dokaze, a ne nemačka firma je odbijena jer nije htela Kneževiću da da reket? Postoji li izjava nemačke firme, svedoka nekog, ili je Dana opet krenula da gazi u ime SRS? Sve to sa fabrikom vode je svinjarija, ali i Danino poimanje slobode medija, njen nivo (ne)pismenosti, kao i njenog sina poslanika SRS, sigurno nije za upoređivanje sa novinarom kojem je spaljena kuća. Tužno i pretužno. Dana, „žrtva“ svakog režima, a ona, sin i muž voze limuzine dok joj radnici primaju bedne minimalce, sve bogatija u svojoj borbi. Suze nam se kotrljaju niz obraze. „Jadni“ Dana i njen sin.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.