Hapšenje navijača kod Studenjaka, tuča u Južnom bulevaru

Uoči i za vreme 165. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde

Ostavite komentar


  1. Štetu i troškove koju prave besni navijači treba da plaćaju klubovi i partije za koje oni i rade kao i troškove angažovanja brigada milicije, a ne da to plaća ceo narod kroz poreski sistem . Sve zgrade i Narodnu biblioteku su izšarali crnim sprejom (na Vračaru), niko ne reaguje i nije nadležan za to. Vlasnici zgrada sami moraju da ponovo kreče fasade o svom trošku, jer se sistem i grad prave ludi i slepi kad su huligani nečiji politički ljubimci u pitanju.

  2. Juce ja grupa malih huligana kotrljala kamionsku gumu od avalskog puta ka trznom centru na Banjici. Inercijom guma je odvalila retrovizor na autu komsije I zavrsila ko zna gde. Policija se nije mesala u svoj poslao.

  3. Samo da neki slučajan prolaznik nije ispao kolateralna šteta a beskorisni uličari neka se proređuju do mile volje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.