Haradinaj: Nije bilo uzalud raditi za svoju zemlju

Francuski sud pustio Ramuša Haradinaja uz kauciju

Ostavite komentar


  1. Poznato je da je na zapadu mafija veoma mocna i da upravlja sudovima, a ne retko i drzavom. Posebno, kada su u pitanju zlocini nad Srbima, onda su i sudovi i drzava naklonjeni zlocincima. Nista me ne iznenadjuje. Vec smo mnogo puta videli licemerje zapada i neprijateljski odnos prema Srbiji.

  2. To je samo poznato razumevanje zemalja NATO pakta prema osnivacima krematorijuma ranije za jevrejsku ,srpsku i romsku decu a sada samo za srpsku.

  3. Dacicu, ostavi sada Hrvatsku, predji da kevces na Francusku! Samo da znas, sudicemo strancima na kukovo leto, tj. kada nam vise ne zastarevaju slucajevi, kada prestanemo da sudimo novinama, kada saznamo sve o helikopteru, kada priznamo genocid u Srebrenici, kada saznamo ko je dao nalog za rusenje u Savamali, kada nam vratite opljackane penzije… Bando belosvetska, sta radite sa BiH, zasto joj se mesate u unutrasnja pitanja… Mars svi sa funkcija kada ne znate da ih pravilno obavljate!

  4. Dacicu, ostavi sada Hrvatsku, predji da kevces na Francusku! Samo da znas, sudicemo strancima na kukovo leto, tj. kada nam vise ne zastarevaju slucajevi, kada prestanemo da sudimo novinama, kada saznamo sve o helikopteru, kada priznamo genocid u Srebrenici, kada saznamo ko je dao nalog za rusenje u Savamali, kada nam vratite opljackane penzije… Bando belosvetska, sta radite sa BiH, zasto joj se mesate u unutrasnja pitanja… Mars svi sa funkcija kada ne znate da ih pravilno obavljate!

  5. Ekstradicioni pritvor ima svoj rok, uobičajeno je bilo (u zavisnosti od krivice) da traje 7 dana. Danas je 8. dan a naš zahtev za ekstradiciju (ne pročitah) nije postavljen.

  6. Mene ne bi čudilo da su "naši" diplomatskim kanalima ljubazno zamolili Francuze da puste Haradinaja. Jer, pretpostavimo da su nam ga isporučili? Šta bi ova naša banana državica sa tim vrućim krompirom? Ovako režim ima zgodnu priču za lokalnu političku upotrebu, gde mi kao hoćemo da sudimo Haradinaju, a oni nam kao ne daju… Već vidim Vođino ozbiljno lice na narednoj konferenciji za novinare.

  7. Svaki Muhadjenin moze isto tako da kaze, da je to politicki progon i da oni nisu nista lose uradili. Postavlja se pitanje sta je za koga lose? Hitler sigurno nije mislio da radi nista lose… trebamo li svi mi tako da se ponasamo? Prihvacenjem nekih normi koja vecina propagira je norma koju moramo prihvatiti.

  8. Francuzi te unovčili jednom a barem će te unovčiti još dva puta jer se gade što si im ušao u zemlju. Isporučiće te po hitnom postupku Srbiji na sud pravde!

  9. Neko ko je ubio 11-oro ljudi je pusten na slobodu!!! Pri tom da se javlja na svake dve nedelja ma da !! Francuzi su pokazali koliki su nam prijatelji!!

  10. @crni domino

    Vest se odnosi na ratnog zlocinca i ubicu Ramusa Haradinaja i svako normalan bi trebao da podrzi njegovo izrucenje Srbiji i sudjenje za zlocine a ne da vest o ratnom zlocincu koristi za istresanje licnih frustracija u odnosu na neke politicare iz Srbije. Niko ovde u Srbiji nije zadovoljan kako zivi, ni sa platama, ni sa penzijama, ni sa stanjem u drustvu ali to ne znaci da se zbog toga treba stavljati na stranu ratnog zlocinca i ubice Haradinaja. Trebao bi toliko svesti da imas, makar zbog zrtava ovog Haradinaja i porodica tih zrtava. Razumes uopste?

  11. upravo mi je agent sova javio da ce se izrucenje haradinaja i prijem srbije u eu desiti istovremeno.
    znaci – juce!
    ovde smajli koji mase.

  12. @"rodoljub"… Tačno je da su sudovi naklonjeni zločincima. Oslobođen je zločinac Šešelj u Hagu,a u Srbiji je amnestiran zločinac D.Mihajlović.

  13. Bojim se da je francuski sud popustio pre političkim pritiscima , Evropa mora biti svesna da se u ovom slučaju radi o opasnom teroristi, te da u vreme kada je i samo izložena svakodnevnim terorističkim pretnjama politici dvostrukih standarda i gladanja kroz prste teroristima OVK ne sme da ima mesta.

  14. E, ako si sada progledao, neka su te hapsili. Samo, jedno ne znam: kako možeš da zaspeš, !

  15. Ovo je samo jos jedna velika sramota da zlocinac se javno na FB hvali recima, da je sada vise nego ikada ubedjen da nije bilo uzalud raditi za svoju zemlju. Tako sto je pocinio najstrasnije zlocine, za koje nikada nije odgovarao. Ali kako se kaze kad tad ce za sve ono sto je uradio odgovarati pred sudom u Srbiji.

  16. Pratim kako ce se zavrsiti.Najvise me boli sto nasa strana ima pricu za kuci ,a drugo radi tamo.Mi necemo ni saznati da li smo trazili zvanicno ekstradiciju u zakonskom roku,da li cemo se zaliti medjunarodnim sudovima ili cemo se uplasiti.I onda opusteno kod kuce kukati kako su oni mafija(a gde je nasa?),kako imaju tajkune koji finansiraju i lobiraju (a gde su nasi?),i tako refom.

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 9

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.