Hašim Tači – najopasniji od „kriminalnih bosova“ OVK

Šta piše u izveštaju o nehumanom postupanju i trgovini ljudskim organima tadašnjeg izvestioca Saveta Evrope Dika Martija

Ostavite komentar


  1. Sta je cudno, Taci I ostali krvnici imaju zastitu NATOA, a samim tim I zastitu snaznih drzava zapada a to su:Amerika, Nemacka, Velika Britanija, Francuska, Holandija, Belgija, Austrija. Nikada niko od vlasti nije rekao da je suverenu drzavu Srbijub su 90 godina napale Albanija sa NATO Paktom u kome su ucestvovale sve mocne sile. Taj sud gde ih saslusavaju je jos jedna laz I obmana velikih sila. Od tog posla nema nista. Zar nije jasno ide se u stvaranje velike Albanije. Srbija nikada ne sme da prizna Kosovo.

  2. Zar ovakav tekst, egzaktan, precizan, sadržajan nije zaslužio bar 60 komentara??? Nije a? Čekate izjave Jeremića, Đilasa, žute prsluke… Da pljujete po Vučiću, po svima… Da etiketirate ko je bot, a ko ne… Da pominjete neke sendviče već deceniju su vam poruke sendviči, botovi, jogurti.. hajte malo kreativnosti, inventivnosti, pismenosti….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.