Kompanija HBIS potvrdila da je radnik poginuo u Železari u Smederevu

Ostavite komentar


  1. Evo šta će se desiti radnik je krivi to će izaći kao istražni deo .Pa će svim radnicima da se da da potpišu da su upoznati sa incidentom

  2. Evo kako će da se završi radnik je kriv nije poštovao proceduru.Sastaviće se lista o incidentu.I daće se svakom radniku da potpiše.Nesposobno i nestručno rukovodstvo nije krivo jer većina rukovodioca je iz doba kada su bili Amerikanci i oni njihovi prevodioci u međuvremenu su kupili diplome, a što se ugasio jedan mladi život koga. briga za to

  3. Od kada su Kinezi to je drugi smrtni slučaj,ako oni ne znaju za svoje ljude to je njihova stvar .Ovo je Srbija gde treba da važe Srpski zakoni za nas je najbolje da nikada nisu došli u Srbiju ni kao turisti, šta reći kada obučeni spavaju u istom krevetu ako njih nije briga za ljude njihova ulica ima više ljudi nego cela Srbija.Ko će vratiti jedan mlad život koji se ugasio o 33 godini moje saučešće njegovoj porodici

  4. Po izjavama drugih radnika, koji voze tu istu dizalicu i koji kazu da su prijavljivali problem bas na tom mestu, da se neko zainteresovao, do ovoga ne bi doslo. Problem je sto su nasi Kinezi veci Kinezi i od njih samih. PS. Kako da vam posaljem sliku, da vidi Srbija. Porodici nastradalog iskreno saucesce.

  5. Проблем је очигледно постојао и раније.
    Одговрни су сви руководећи кадрови који нису одреаговали на пријављени проблем већ су чекали да се деси оваква трагедија…..
    На жалост ,познајући стање опреме у фирми, надам се да ће овај трагичан догађај пробудити свест у главама радника пре свега који су изложени директно опасностима које вребају иза сваког ћошка и да ће адекватно одреаговати како се ово не би не дај Боже поновило….
    Много пута је избегнута трагедија ‘за длаку’ , што би рекли, многи догађаји су зазашкани како не би дошли у етар.
    Један млад живот се угасио , саучешће породици .
    Надам се да ће одгворни одговарати због тога ако још има правде и закона у овој држави.

  6. Da se zatvori ta zelezara, truju ceo grad a svi cute, covek poginuo zbog neispravnosti, a papir zaturili i nisu odradili remont. Od kad su kinezi dosli nikad gore!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.