Hepi TV traži od Gugla da obriše naslove o Peconiju

Peconijeva veš mašina prošlosti

Ostavite komentar


    1. Pa dali gugl nekada može da snosi odgovornost ako piše istinu.Guglu dostavljaju informacije novinari ili Gugl uzima događaji i natpisi iz novina.

  1. Da li je to onaj mladi Predrag Ranković, komercijalista u nekadašnjem Elektrometalu, u Beogradu, čiji je stric bio dugogodišnji direktor velikoprodaje istog državnog preduzeća. Ako grešim neka moj bivši kolega iz navedene firme izvini. Čovek se fizički menja sa godinama, ali nekako usta ostaju ista. Inače taj nekada jak Elektrometal, sa preko 700 zaposlenih u procesu privatizacije je kupio Dejan Babić. Isti onaj koji je fabriku crepa Toza Marković u Kikindi doveo do stečaja. Da ne dužim neka novinari malo istražuju. Ima još svedoka čija sećanja ne blede.

  2. Prvo treba zatvoriti Hepy, koja je dobila dozvolu kao dečija televizija.Peconi je bio sitan zemunski dripac, koji se dolaskom Miloševića počeo baviti švercom cigara. Deo je dao SPS i evo ga sada hoće da opere biografiju. Kako je došao do Obuće Beograd, to ste zaboravili. Mi pričamo o ruskim tajkunima koji plaćaju državi a ovi naši pare daju političarima. Koliko duguje za porez. Ko mu kao i Pinku stalno omogućava reprograme reprograma. Treba mu sve naplatiti kao i svim građanima koji duguju Infostanu pa mu dolaze izvršioci za desetak hiljada dinara a njemu i ostalima ni za desetak miliona eura.Nema ovde države, ovo je teritorija na kojoj vlada tzv Divlji zapad.

  3. ako se svi mediji koji su dobili upozorenje od gugla pobune i okrive gugl za cenzurisanje medija u srbiji, hepi tv ode na guglovu crnu listu…i vise nikada nece moci da se bune nizasta…nije ovo nista novo, desavalo se to i u drugim zemljama, ima gugl taktiku za takve kao sto je hepi tv

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.