Hirurgija je standard u lečenju proširenih vena

Ostavite komentar


  1. Zanimljiv tekst za neupučene….Ali realnost je da zdravstveni sistem u zemlji Srbiji ne pokriva hirurški tretman proširenih vena sve dok ne dospete u fazu životne ugroženosti! Imam lično iskustvo sa ovim problemom, i moja priča se svodi na to da mi je vaskularni hirurg u kliničkom centru u Beogradu savetovao korišćenje kompresivne čarape, i izvesnog medikamenta, a za hirurški zahvat, koji bi trajno i efikasno rešio moj problem, preporučio mi je da se obratim nekoj privatnoj klinici. Napominjem da sam zdravstveno osiguran, a cena laserske intervencije na privatnim klinikama iznosi oko dve hiljede evra. Toliko o zdravstvu u Srbistanu!

  2. „Incidenca“
    Bitango novinarska na kom to jeziku pises u srpskom glasilu ?
    Nepismenjaku zar ti ne znas da se to na srpskom kaze POSLEDICA ili UZROK ?
    To je bahato skrnavljenje srpskog jezika.
    Djubre jedno. Kukolje srpski.

    1. Zapravo, gospodine Dragiša, reč „incidenca“ dolazi od engleske reči „incidence“, a znači učestalost. Ni meni ne prija kada se umesto naših reči koriste strane, ali mi vređanje i prostakluk još više paraju oči/uši.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.