„Hitna ostavka Martinovića zbog fašističkih izjava“: Reakcije građana na uvrede upućene ljudima bez dece

Ostavite komentar


  1. A taman pomislis na trenutak nema gore od ovoga…i svaki put nas razuvere, kao da se takmiče ko će pre i bolje.

  2. Pogrešna osoba se proziva,zna se ovde,ko se zašta pita,i kome se ovaj dodvorava.

  3. Boze oprosti mu ,ne zna sta prica. Postoji i ona biblijska-blago onima siromasnim duhom,njihovo je carstvo nebesko…

  4. A mi tvitujemo, zgrazavamo se, gundjamo, a na izbore ne izlazimo. Bolje nismo zasluzili.

  5. Ovaj opasni svat javno, u Skupštini Srbije, drži govore inspirisane totalitarnim i fašističkim idejama. Prošle godine je glavni šef prozivao sve one koji letuju u Hrvatskoj kao ljude sa defektnim patriotizmom. Nedavno je neka pevaljka javno prebrojavala krvna zrnca Mariniki Tepić, Milošu Jovanoviću su dodali uz ime Francuz. Poznato, zar ne? Eto dokle smo stigli sa radikalima!

  6. @Milutin

    Ne, ne i ne. Na kraju ce biti kao i pre 23 godine. Za sve, bas sve, je kriv Sloba, dok su ostali bili eto poslusni gradjani koji su ga razarali iznutra Ili su sulom prilika bili poslusni jer ih je eto Sloba naterao

    Ne, svi su krivi za ovakvo stanje nacije. Cak I onaj delija (citaj funkcioner) sa juga Srbije sto je omalovazavao onog coveka gurajuci mu pod nos cinjenicu da nikad biftek nece moci da priusti kao sto on, jer jelte on je delija, moze

  7. Прочитајте Писмо Харалапију, биће много све јасније.

  8. A i voleo bih da zazivi ta inicijativa za kolektivnu tuzbu, pa me bas interesuje koji je osnov, i kako bi to proslo.

  9. Martinović govori ono što mu šef preko svoje službe naredi da se uskovitlaju mase i da se nešto nepopularno za to vreme odradi. Martinovićeva izjava jeste „fašistička“, ali pogledajte koliko je njegov šef za poslednjih 33 godine javno izneo i gorih fašističkih izjava. Imam puno godina pa sam sudionik svega što se događalo i govorilo.

  10. Nikada ne glasati za A Vucica jel on ga uhlebio.Taj Martinovic nije dostojan ni poslanika a kamoli ministra !

  11. Bože moj i ovo je univerzetski profesor, Vučiću da li kod ovog nazovi profešura polažeš kolokvijume kad si na službenom putu.Dno niže od dna.

  12. Mislim da je ovo najgora izjava koju neko moze dati … sta fali ‘kucicima“ i onima koji hrane „kucice ,macice“ itd i gradjanke/gradjane koje imaju ili nemaju svoju decu…?! Ovakvu izjavu ne moze niko ublaziti vise i ili ignorisati i on ce dati ostavku ili ce biti razresen… mislim. Apolitican sam, samo iznosim misljenje.

  13. Pa, i da bude smenjen, ništa! Postaviće Vučić Bakareca, Jovanova, Natašu,…! A to znači, da ON mora biti smenjen, optužen, procesuiran,…

  14. Што би било фино кад би нешто сви чланови владе поднели оставке, па да председник поднесе оставку, па да директори поднесу оставке, па секретарице па сви…. па и народ на крају да поднесе оставку….па само они да остану па све њихово….ихај ала би то било…..

  15. Orlić i Martinović su u SNS – ova radikalska kibla, dele narod od prvog mandata Skupštine, na patriote sa radnom knjižicom SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.