Nije bilo prelaznog roka poslednje tri, četiri godine a da nije pominjan povratak Miroslava Radovića u Partizan. Nekada su to bile obične spekulacije, a nekada su bili sporni njegova želja i(li) visina obeštećenja, da bi tek ovog leta ta opcija postala realna. Ni u Humskoj više ne kriju da im je dvadesetsedmogodišnji vezni fudbaler poljske Legije jedna od želja u predstojećem prelaznom roku.


– Uspostavljen je kontakt s Radovićem. Želja za transferom je obostrana, ali njegova realizacija u dobroj meri zavisi od planova i zahteva Legije, s kojom Miroslav ima još jednu godinu ugovora. Videćemo da li ćemo se dogovoriti s Poljacima – otkrio je juče sportski direktor srpskog prvaka Mladen Krstajić.

Doskorašnji kapiten crno-belih potvrdio je i poodmakle pregovore s Nemanjom Rnićem, koji je i juče bio na razgovorima u Humskoj, ali nije mogao da obeća kambek sada već bivšeg, dvadeset šest leta starog, desnog beka Anderlehta.

– Ovo nam nije bio prvi susret, nadam se da neće biti ni poslednji. Nemanji su jasno predočeni naši uslovi i ideje, čekamo njegov konačan odgovor – kaže novi operativac „parnog valjka“, koji nastavlja tradiciju vraćanja svojih prvotimaca.

Stefan Babović je završio drugi mandat u crno-belom dresu i dobio ponudu za produženje saradnje, pa bi uskoro trebalo da se zna ostaje li ovaj ofanzivni igrač sredine terena u Srbiji ili će opet preko granice.

Babić danas parafira

Partizan će danas dovesti još jednog igrača za novu sezonu. Posle levog beka Volkova (Šerif) i napadača Jovančića (Rad), ugovor sa crno-belima potpisaće i, još zimus kaparisani, dvadesetjednogodišnji krilni vezista Dejan Babić (BSK).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari