Holandija delimično kriva za smrt 300 muslimana u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Da, da, Amerikanci, Englezi i Francuzi koji su cutali ““““nisu““““ krivi nimalo! Ma dajte ! Taj tribunal bas trabunja da pokaze da nesto radi. Tako radi pravnicka birokratija svuda u svetu.

  2. Za rat u BiH kao i raspada bivse nam YU svi imaju putera na glavi od UN, do zapadnih drzava na celu sa SAD, lideri 3 naroda u BIH , lideri 2 drzave u susjedstvu BiH. Za Srebrenicu nije kriva Holandija niti njihove snage, igrom slucaja taj reon je dopao Holandjanima nego UN sto je prvo dopustio da se iz zasticene-demilitarizovane zone UN napadaju i ubijaju Srbi u okolnim mjestima a onda i sto je dopusteno da VRS tj.Srbi udju u grad i isto tako ubiju muslimane, iz osvete za njihove zlocine u Podrinju 92-94. Treba postaviti pitanje i odgovornosti SAD, jer da nisu odgovorili Aliju od vec prihvacenog Kutiljerov plana u martu 1992 mozda rata u BiH ne bi ni bilo niti bi se desila Srebrenica… a taj plan se nije mnogo razlikovao od Dejtona koji je donijet 3,5 godine kasnije poslije rata i silnog stradanja sva 3 naroda u BiH a inicijatori Dejtona su iste te SAD!

    95 je bila zadnja podijela BiH po principu ko sta osvoji/oslobodi (kao i "oluja" u Hr.isti princip) pa su isto tako balije "osvajale i oslobadjale" po Krajini kao i Hrvati u Hercegovini a i Srbi na ostalim dijelovima teritorije!!!bio je i desio se zlocin na sve 3 strane a ljudi koji su to pocinili imaju ime!ne narod nego pojedinci i multimilijarderi sada nakon 25god.od raspada Yu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.