Hrkalović: Senta je korumpirani policajac, muka mi je od onih koji ga veličaju

Ostavite komentar


  1. Sta je sad ovo ? Sa kojim pravom optuzena za teska krivicna dela, daje izjave za novine sa nanogicom ? Ima li dna ovom ludilu ?

  2. Neko drugi vodi nalog! Toliko je zla nanela, mislila da je nedodirljiva…lazov i tužibaba! Njeno vreme je prošlo,potrošena , neka se pomiri sa tim!

  3. Pa nije se on dogovarao sa kriminalcima nego ti sa Koluvijom Beli vukom i Šarićem!

  4. E, kad jedna ovako moralna, etički besprekorna persona to izjavi onda mora da je tačno.

  5. Umesto da bude u zatvor ona blati Milenkovića, jednog čestitog i poštenog profesionalca u svom poslu. Kako je nije sramota da se uopšte oglašava?

  6. Ovo dno dna od zene ima nesto da kaze,do juce je bila vodja kriminalaca,zavuci se u misju rupu.

  7. Reče neko ko je zastupao interese klana belivuka….da.se čoveku momentalno ogadi od ovakve odvratne pojave!

  8. zasto ‘Danas’ ustupa prostor ovoj personi? zato sto postaje tabloid, postepeno, ali nezaustavljivo

  9. Pa vi ste isti kao happy.zasto dajete znacaj i rec kriminalcima i osudjenicima? Stvarno razmislite o tome!

  10. Zasto ova nije na robiji? Kako mediji izvestavaju na Skaj porukama ima dovoljno dokaza da je osude na dugogodisnju robiju, i ne samo nju.

  11. Комшинице, моја, Дикси, ако ти је мука, попи соду бикарбону. Врло брзо ћеш да подригнеш, и мука ко руком однешена.

  12. Nego tuzioce vreme je da ovoj optuzenoj ukines nanogicu i odredis pritvor, uznemirava javnost.

  13. Ma znao sam ja da su ovi pošteni sa besnim kolima što jurcaju po putu gaje zdravu hranu u plastenicima tu i tamo samelju nekog nedisciplinovanog navijača

  14. Neverovatno. Lik koji je nastao pola državnog vrha u teškom kriminalu je odjednom korumpicajac. Veću budalaštinu nisam mogao čuti. Kriminal cveta, a onaj koji se bori protiv toga je po mišljenju bagdadskih lopova grđi od istih.

  15. Kad to ide od nekog sa nanogicom, jos vise sam siguran da je Mali Senta cist ko suza.

  16. Dijana,srpska sramota uz još podosta SNS mafijaša.
    A i taj što piše u njeno ime hmmmm…….Đuka jesi tu?

  17. Muka ti je?
    A šta misiliš, koliko je tek nama muka od tebe i tvoje napredne i megakorumpiranje ekipice? Nego, kad ćeš ti na intervju kod Đuke, a u pozadini ikone?

  18. U nasem narodu postoji zgodna izreka: Rugala se sova senici kolika joj je glava“. Tako i Hrkalovicka kojoj se stavlja na teret mnogo toga, a iz nejasnih razloga, jos vise toga ne stavlja, okomila na Milenkovica jer strahuje (svi oni) od njegovog skorog svedocenja. Nadam se i zelim da Milenkovic i njegovo odeljenje odole napadima i da pravosudje i tuzilastvo stave u nemogucu poziciju, da mora da se „pod reflekorima“ opredeli za istinu, ili ociglednu laz. Mada, u ovoj vlasti postoje majstori pravosudne opstrukcije, pa ce sve to, bojim se, trajati u nedogled.

  19. Da smo normalna drzava, Dijana Hrkalovic, Nebojsa Stefanovic i Rebic bi trebalo da su u zatviru a ne da oni etiliraju postene policajce. I ja san prosao njihov orogon. Sud je rekai da to nisu krivicna dela zasta su me prijavili. Senta za direktora polucije ili nacelnika UKP MUP.

  20. Ti si se pokazala u Lučanima. Samo nemoj ti o korumpiranosti i licemerju. Kako te bre nije sramota da išta kažeš posle svega? Dno dna!

  21. MUP je, po mom ličnom mišljenju, nakorumpiraniji i najlošiji segment našeg društva. Odavno ga je trebalo rasformirati iz ovakvog oblika u drugi, napredniji, nepolitikantskiji.

  22. Šra si ti? Ako je on korumpirani policajac. On je bio policajac i u tvoje vreme, razvrata, bluda i kriminala, pa?

  23. Tebi je devojko mesto u ženskom zatvoru u Pođarevcu, na jedno bar 40 godina, da se prisećaš koliko si časna i poštena bila.

  24. …rece osoba kojoj je Sale Mutavi bio kum, a Velja „Nevolja“ i Marko „Mesar“ bili na „hitnim pozivima“ u telefonu.

  25. Ocigledno da ce ova biti oslobodjena cim se stalno obraca ,sve je leglo,nema prasine Zna neke stvari lose za ove sa vlasti.

  26. Odakle prava da ova persona ,koja je osumnicena za krivicna dela proziva coveka koji uziva autoritet I kod svojih postenih kolega .

  27. Kako god.Ali da dobro izgleda,dobro izleda.Dobro da nisam ja neko ko odlučuje,optosti bi joj sve.

  28. Mafija uzvraća udarac? Dušica draga kako se zabrinula da ne poverujemo sluĉajno ĉasnom čoveku i profesoonalcu?

  29. Zena sa nanogicom,optuzena za teska krivicna dela,prica nesto za casnog policajca?!To samo u Srbiji ima i nigde vise!!!!

  30. Da odgovorim samo na naslov.
    Muka je celoj Srbiji i svakom poštenom građaninu od te starlete i njezinih krimosa ,nadamo se bar sretnom kraju po pravdi.

  31. Корумпирани полицајац и инспектор увек
    падају на намазану страну !

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.