Hrkalović: Službena beleška o tome da je Milenkoviću nuđen mito da zataška „Jovanjicu“ je brutalna laž

Ostavite komentar


  1. A i ti si mi jaka mustra, isto kao sto je Djukanovic posten.Uzeli jedni druge da hvale, posto mi dobro ne vidimo, pa da dodaju jos koju…

  2. Sve i da ti tvrdiš da je laž, čak i da jeste laž, ti si draga diskreditovana toliko, da bih ja na keca priznao tu laž kao živu istinu!

  3. Joj, jadna ona, linčuju je, na pravdi boga jedinoga. Oooooo, zar i to može?!!!
    a tek prepošteni Đuka, ma,, srce mi se cepa kad vidim šta to smeće od opozije radi tim plemenitim dušama…

  4. Ova glumi Laru Kroft, Tomb Raider. Bila skočila na vlast da su svi umiješani u Jovanjicu, Kasapnicu. Sad joj ponudili zaštitu, sad skočila na opoziciju. 

  5. Da sam na Vasem mestu sakrila bih se u misju rupu , ni obraza ni srama , sveznalica posto mnogo gleda u sunce ne zna sta prica (suncanica)

  6. Ма јасно – ко прави „службену белешку“ о миту?! Мито се ради у четири ока.

  7. Da se nisi nagodila sa Djukom za 100.000 evra da daš takav iskaz i tužiocima. Ti si barem poštena sobarica.

  8. У лажи су кратке ноге , ако у извештају нема доказа : Видиш их ? Не видиш !? Но, видиш !!!

  9. Bravo poštena Đilda koga ti targetiraš i kome ti stavljaš metu na čelo. Pa zašto si ti još na slobodi? Tvoj su kumovi i prijatelji mutavi, mesar, nevolja, elez baš neki pošteđen svet. Izmišljaš tumore i da nećeš moći imati decu, pa nemože kad si trula i zla osoba a kakvi su dž ulovi naskakali na tebe dobro je da si živa

  10. Auuuu u kom tačno delu si ti poštena. Odakle ti sef u stanu? Odakle u sefu 50.000 eur ? Koga bre ti zajebavas?

  11. Ma, znao sam ja i pre da je Djuka posten, samo mi je trebala jos necija potvrda. Sad je sve jasno, jos samo da vas kanonizuju, Sv. Dijana iskrena i Sv. Djuka preposteni. Jos samo da vas Sv. Aca zlatousti blagosilja.

  12. Državna ekipa pokušava da konsoliduje svoje redove prepoštenim kriminalcima. Sunce ih obasjava svojim kriminalnim sjajem.

  13. Čekaj bre? Zar nije laž notorna? Otkud sad brutalna? Brutalno je rezerviano za Brnabić, svi ostali, dakle, notorno. Ajmo opet. Kakva laž? Notorna, bravo.

  14. Da je pravde ovo stvorenje bi bilo u kavezu odavno,kao i 99% nistarija koje drze vlast.Plus nebi imali ni sekunde bilo kakvog medijskog prostora…Ali posto su na vlasti narkomani,dileri,kur.ari,kur.e,lopovi,kriminalci,…,medijski prostor dobijaju ovakvie kao i stovrenja slicni njoj.Banana lopovska drzava.

  15. Računam da je ovo još jedan dokaz da su policajci koji su otkrili Jovanjicu časni ljudi i da ih treba sačuvati po svaku cenu.

  16. Požerevački stranacki kadar SNS-a. Brani se sa slobode, a napujdaju je da lane, kad god zatreba? Prepostena i predobna, Dixi, hehe…
    Niko ne upire prst, u postene ljude i grdje te ne opanjka, kao lopov i zena lakog morala? Polaze od sebe.

  17. Bruka ova mafijaska majka truca nesto.Pa ona bi morala biti ucorkirana ali joj je ocigledno oprosteno sve jer zna prljave stvari koje ne odgovaraju Aleku i SNS.-u.Sramota.

  18. Ova zena je zrtva sistema mlada usla u politiku nije znala u sta se uhvatila i sad ovi sve na nju a isti ti nastavljaju po starom

  19. Za njeno poštenje sve bezbedonosne službe znaju sudstvo i policija evo i gradjanstvo se upoznalo.Toliko dela a ona slobodno lupeta ne bi li zaslužila amnestiju. Sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.