Hrkalović tražila odlaganje ročišta zbog prisustva novinarke N1

Ostavite komentar


  1. Ma koja trgovina uticajem ona je teski kriminalac, u svakoj pravnoj drzavi ona bi zavrsila na robiji.

  2. I mi tražimo da dotičnu više niko ne prikazuje, bas ste dozlogrdili normalnim ljudima, ološi bi da nam uređuju živote, jel?

  3. Sad novinari krivi. Uvek neko drugi kriv. Niko nema srca da ustane i kaže da ja sam kriv ili da ja to ne znam. Ludo vreme svi sve znaju i nikad ja uvek neko drugi kriv

  4. Gv neznas da niko nije kriv dok se ne dokaze. Na sudjenju treba da budu oni koji su optuzeni i tuzitelj a ovi drugi nek prate sudjenje preko monitora al u drugoj prostorija i neka grickaju nokte.

  5. Bože kakva je ovo BANDA?NEKO MOŽE DA IZVRŠI PRITISAK NA SUD I TUŽILAŠTVO,KAKVA GLUPOST.CELA DRŽAVA JE U RUKAMA VLADAJUĆE KASTE I RADE KAKO IM SE HOĆE.DOĆI ĆE VREME KADA ĆE NAM UPADATI U KUĆE KAO JANIČARI I ODUZIMATI DECU MASOVNO,ODUZIMATI NAŠA IMANJA I KUĆE I SVE OSTALO BEZ IKAKVOG DOKUMENTA.TO I SADA RADE SPORADIČNO.NARODE PROBUDI SE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.