Hrvatska: Neprihvatljiv spomenik Draži Mihailoviću

Ostavite komentar


  1. Zašto ne postaviti spomenik vojvodi Djujiću koji je spasavao srbe od ustaškog noža kada to komunisti i saveznici nisu mogli ni hteli.

  2. Andrija,dakle, Hrvati onda trebaju postaviti spomenik Luburić,zato što je spašavao Hrvate i Bošnjake od četničkog noža. P.S. četnici su bili kolaboracionisti nacista i talijanskih fašista,te su što u suradnji s njima,što samostalno provodili masakre i etničko čišćenje nesrba.

  3. @ Vojvoda Mišić, dostavi mi tvoj broj telefona, pa ću da ga prosledim mom drugu Mlađi. On će da ti ispriča kako su mu četnici popa Đujića spasavali od ustaškog noža oca i četiri strica (kao i još neke meštane njegovog potkozarskog sela) koje su preklali četničkom kamom, a onda zaštitili preostale žitelje koje nisu preklali tako što su im spalili sve kuće u selu.
    Uzgred, kog od ovih svetaca SPC slaviš: koljaša Milorada Vukojičića (popa Macu), koljaša popa Slobodana Šiljka ili antisemitu i poštovaoca onog izroda Ljotića – Nikolaja Velimirovića?

  4. Tako se stiti svoj narod.Bravo Hrvati.Osudjuju jedine borce protiv fasizma u Hrvatskoj i BiH.Da nije bilo Draze ko bi se borio protiv ustasa.Tito?Pa nije lud da se bori protiv svojih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.