„Huligani su odavno falange vlasti“: Dva meseca kasnije i dalje ne znamo ko je tukao navijače KK Partizan

Ostavite komentar


  1. Ništa novo od strane miljenika vlasti. Pre nekoliko godina u jednom gradu u Srbiji nekoliko stotina navijača Zvezde je čekalo autobus sa navijačima Partizana čija je utakmica bila kasnije. Dva napada, motkama i bakljama, kolima preprečen put autobusu, pokušaj paljenja autobusa sa 50 navijača Partizan. Od ta dva napada drugi u istoj ulici gde je smeštena zgrada saobraćajne policiji samo par stotina metara dalje. Ne da niko nije osuđen, već nijedan jedini medij nije ni preneo da je bilo nekakvog napada. Zaštićeni su kao medvedi od strane države. Pa eto novinari ispitajte i to. Pritom da napomenem nije rekla, kazala, bio sam u autobusu.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u veoma toplo vreme u celoj zemlji 10

Danas u veoma toplo vreme u celoj zemlji

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, a u košavskom području duvaće umeren jugoistočni vetar, a u ostalim krajevima slab vetar promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.