Humanitarna akcija: Za Ognjenov prvi korak 1Foto: Fondacija Pokreni život

Na Nišvile festivalu je održan humanitarni maskenbal za pomoć Ognjenu Stojanoviću iz Leskovca koji boluje od SMA.

Za vreme trajanja Nišvile festivala ćemo skupljati novac za lečenje malog dečaka, a za naše najmlađe donatore smo spremili zabavni program, slikanje sa maskotama, iscrtavanje lica i dečja muzika koja prati sva dešavanja u delu „Jazz for kids“, kažu iz Tim fondacije Pokreni život i navode da će u nedelju 15.08. će obavestiti javnost o iznosu koji je prikupljen za vreme trajanja ove akcije.

Pozvali su građane da im se pridruže na festivalu, zabave se sa svojim mališanima i doprinesu u izlečenju ovog mališana.

– Ova cifra je nedostižna za porodicu Stojanović, ali za celu Srbiju je jako mala cifra, a to smo dokazali mnogo puta i pokazali humanost na delu! Apel za pomoć Ognjenu Stojanoviću iz Bratmilovca (Opšitina Leskovac) – Ognjen je rođen kao zdrava beba, pa se tako i razvijao do petog meseca kada su krenuli problemi. Počeo je slabije da se okreće, a kasnije nije mogao ni da sedi ni da stoji. Od tada je na rehabilitaciji u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu. Analizom krvi dijagnostikovana mu je spinalna mišićna atrofija, tip 3 koja onemogućava disanje, hranjenje i hodanje, navodi se u saopštenju.

Ognjenu su neophodne fizikalne terapije, vežbice i ortopedska pomagala.

Ognjenovi roditelji nisu u mogućnosti da mu priušte, i ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da doniraju sredstva kako bi Ognjen mogao da oseti radost hodanja i trčanja. Da bude kao i sva druga deca.

Za Ognjenov prvi korak!

Molimo sve humane ljude dobrog srca da ukoliko su u mogućnosti, prilože bilo koju sumu novca na neki od navedenih računa, kažu iz Fondacije.

Ukoliko niste u mogućnosti da donirate novac, jednako ćete pomoći deljenjem ove objave na vašoj priči – „stori“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Фондација Покрени Живот (@pokrenizivot)

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka

160-6000000838286-13, Banka Intesa

Uplatom na devizni račun:

IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko pejpal platforme:

paypal.me/pokrenizivotsrb

Slanjem poruke na broj 3800 (Bilo koja mreža, cena poruke 200.00 RSD)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari