Zaposleni u Domu zdravlja „Novi Sad“ uručili su svojim kolegama u Krupnju humanitarnu pomoć koji su pretrpeli veliku štetu prilikom majskih poplava.

Novosadski lekari, sestre i ostali zaposleni u ovoj novosadskoj zdravstvenoj ustanovi pripremili su za svakog kolegu po paket od 20 kilograma različitih sredstava za održavanje kućne higijene. Pomoć za 90 zaposlenih u Domu zdravlja u Krupnju su u ime svih zaposlenih uručili direktor i glavni medicinski tehničar novosadskog Doma zdravlja Milan Krtinić i Nenad Vukas.

– Strašne i nesagledive posledice koje su poplave nanele ovoj opštini godinama će se sanirati. Svi zaposleni u DZ Novi Sad su želeli da na neki način lično pomognu onima kojima je to najpotrebnije i dogovoreno je da to budu naše kolege u Krupnju. Za svakog od njih smo doneli po paket kućne hemije, jer je po našim procenama to nešto što im je najpotrebnije u ovom trenutku – istakao je tom prilikom direktor novosadskog Doma zdravlja Milan Krtinić, napomenuvši da je ovo samo jedna od pomoći koju će prikupljati lekari, medicinski tehničari i svi ostali koji rade u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Vrednost pomoći koja je iz DZ Novi Sad odneta u Krupanj je preko 800.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari