Humanitarna žurka „Za Tijanu“ u Gradskom kulturnom centru Užice 1Foto: GKC Užice

Humanitarna žurka za Tijanu Vučković Aničić, Užičanku kojoj je potrebna finansijska podrška da postane majka, organizovaće se u Gradskom kulturnom centru Užice u petak, 22. septembra od 21 čas.

Tridesetogodišnja Tijana je posle teške bolesti, koja je pod kontrolom lekara, dobila priliku za transplataciju materice i šansu da ima potomstvo, a donorka će biti njena bliska rođaka.

Za operaciju, koja bi trebalo da se obavi u jednoj privatnoj klinici u Podgorici krajem okrobra ove godine, a koja se ne radi u Srbiji, navode u GKC Užice, potrebno je 50.000 evra.

„Odlučni smo da joj pomognemo. Zato, u petak 22. septembra pravimo veliku humanitarnu žurku za ostvarenje najlepših snova Tijane i njenog supruga Miloša“, navode u GKC.

Ulaznica na žurku, na kojoj će nastupiti di džej trio Pero, Aher i Vu, biće humanitarni prilog u novcu koji građani mogu ostaviti u kutiju, koja će biti postavljena na ulazu u tu ustanovu.

I ostali građani Srbije mogu da pomognu uplatom na namenski račun koji je otvoren u banci Poštanska štedionica, broj 200-131732783-43, na ime Tijana Vučković.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari