„I dalje ste Putinov trojanski konj, četnički koljači uprljani krvlju“: Nove dojave o bombama na aerodromu Nikola Tesla, Zemunskoj bolnici, tržnim centrima, kladionicama…

Ostavite komentar


  1. Ove mejlove pretnji salje neka neobavestena osoba(polupismen i ostrascen)jer nije jos cuo da je Vuk Draskovic apsolutno jedan ostrasceni Antirus.Dakle profil ovog zlocinca(teroriste)je-primitivan,istetoviran,nosi uniformu koju je sam skrojio i jos nije izasao iz ormara.Jos nezna svoju orjentaciju iako ima oko 40-tak godina.Otuda i agresija prema Srbiji i lazni patriotizam prema Ukrajini.Moguce je da je po nacionalnosti “cist“ Hrvat.

  2. Opet pocelo po direktivi sa zapada, a izvrsioci pretnji uglavnom iz Poljske,Ukrajine …

  3. Ovaj polupismeni šarlatan je mogao pametnije upotrebiti noć i dan i stvarno pomoći nekom iz Ukrajine da nađe stan, ili učestvovati dobrovoljno u dočeku izbeglica na nekoj granici i pružiti im topao napitak, lepu ljudsku reč utehe itd. Umesto da preti praznom puškom i plaši ljude babarogama sadašnjeg i bivših ratova. Aveti prošlosti su oko nas, valjda zbog Noći veštica…

  4. Koriste Hrvati priliku da malo istresu frustracije i komplekse. Ukrajinci nemaju ideju šta je to četnik za početak, a i nisam siguran da ima Ukrajinaca koji mrze više Srbe od Rusa, a osoba koja je pisala pisma ima očigledno negativan stav prema ratu ali i prema stranama u ratu.

  5. Ja sam iz partizanske porodice ali to me ne sprečava da branim otadžbinu od ovakvih spodoba koje su toliko hrabre pa ostaju anonimni. Po stilu odmah se vidi da je UJKA e sad da li katolik ili musliman nije važno važno je da ima ko da ih dočeka.

  6. Ti si iz partizanske porodice koliko sam i ja Rus i prestani da iskazuješ toliku mržnju prema drugim narodima jer to nije u duhu partizanskog vaspitanja.

  7. Ovo je pisao neko iz BIA, za bustovanje Vucicevog rejtinga. U pismu se napadaju (citaj, velicaju) ljudi koji su u sluzbi ove vlasti.

  8. Ovakve mejlove šalju Rusi. Isto rade i na polju cyber kriminala i uništavanja podataka.

  9. A sta da nema interneta, morali bi telefonom da prijave. A onda bi bili lako uhvaceni. Ne treba otvarati takve emailove i samim tim pobedicemo te zlotvore !!! Zivela Srbija !!!

  10. Ko gubi taj ižse i ljuti. To znaci da vredimo, cim nam prete. Da nam ne prete, vec bi nas odavno sve unistili. Zivela Srbija i Rusija i Ukrajina. Ali bez okupatora i domacih izdajnika !!!

  11. Ko gubi taj se i ljuti. To znaci da vredimo, cim nam prete. Da nam ne prete, vec bi nas odavno sve unistili. Zivela Srbija i Rusija i Ukrajina. Ali bez okupatora i domacih izdajnika !!!

  12. Kad pročitam pojedine komentare pa nama ne trebaju spoljni neprijatelji . Mi smo dovoljni sami sebi

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.