I danas vakcinacija građana iz regiona, zabeleženi dugi redovi i padanje u nesvest

Vakcinacija protiv korona virusa i za strane građane u Beogradu i Nišu

Ostavite komentar


  1. Nadam se da će nam naši južni susedi uzvratiti velikodusnim oslobadjanjem od recimo, putarina kroz RSM za građane Srbije. O otpriznavanju tzv. Kosova da i ne govorim. Željno čekam njihov altruisticki odgovor.

  2. Sve ja to razumem, isti ti „stranci“ dolaze organizovano da glasaju, pa mora „covek“ da im se oduzi. Samo, ko to placa?

    1. E sad si ga brate utupi ok sve. Ocito da si zalutao u svim segmentima. Studi se svog komentara.

    2. U kom paralelnom univerzumu ti živiš čika Ostoja… Tvoj mozak je izvetren

  3. Dal mogu je. Iz beograda. Čekam na poziv 4 nedelje. Imam 65 godina. Dal da pišem av lično. Pokojnamajja mi je iz bosne dal to nešto znači.

    1. Čim ti čitaš Danas, džaba ti da pišeš AV. On je alergičan na takve, počne da muca i da se trese, valjda radikal počne da izbija iz njega. Pre će ti on dati zarđalu kašiku nego vakcinu.

    2. Rebeka, pretpostavljam da si se prijavila na e-upravu. Uzmi jedan od telefonskih brojeva za tvoju opstinu (valjda su ti zalepili na ulazna vrata). Kazi slobodno da imas povisen pritisak, niko to nece proveravati. Tako smo i mi cekali vise od mesec dana i valjda bi jos i sad cekali…

    3. Mogli ste otici i vakcinisati se kada su objavili da se AstraZeneca daje bez zakazivanja.

    4. Svi koji žele i hoće da se vakcinišu to mogu, ja znam desetine ljudi koji su se prijavili u početku i svi su vakcinisani… Rebeka doći će i po vas, pozovite neki broj telefona, popunite prijavu opet, uostalom otiđite na punkt sa poslatom prijavom i sigurno će vas vakcinisati, još kad vide da imate 65 godina, a drugo evo ja sam za ujaka zvao došli su na kuću jer je invalid…. Opet ja sam u Novom Sadu, vas ima ko mrava

  4. lepo.ali ja nesto ne razumem matematiku kao da sam kupio diplomu Cadez kaze dolazi 7500 privrednika iz regiona na ugovorenu vakcinaciju ,drzava obezbedila 10000 vakcina juce vaksinisano u Beogradu 9600 Nisu 1900 Novom sadu nema informacija danas jos 10000 u Beogradu 1500 u Nisu plus Novi sad to mi je sve nesto vise od 7500 a i od 10000 u cemu je problem-

  5. Razumem da se predsednik Srbije zeli resiti vakcina kojima sutra (29.03.) istice rok, ali zasto ih nije prosledio u susedne zemlje? Zar tamo medicinske sestre ne umeju da vakcinisu?

    1. Не разумеш ти то Ања,мани се тога.

  6. Sa aerodroma Keln-Bonn postoje letovi do Beograda, vakcinisanje na standu na aerodromu Nikola Tesla i povratak. O tom standu na aerodromu u Beogradu niko od medija u Srbiji ne pise . Mozda da vasi novinari provere ?

  7. Ја сам запослена странкиња са сталним настањењем, која редовно плаћа све порезе и доприносе у фонд здравственог осигурања. У складу са законом Србије имам сва права и обавезе као што и држављане ове земље. Пријавила сам се 13.01. за одређену вакцину, и пошто (хвала Богу) не припадам ниједној ризичној категорији, стрпљиво сам чекала све ово време. У четвртак добијам поруку да ми је заказано у Белекспоцентру за АстраЗенеку, коју нисам тражила! На питање зашто контакт центар Канцеларије за ИТ ми је одговорио да „домаћи држављани имају приоритет у односу на стране држављане“ и да изгледа морам да будем захвална да су ме ставили у једну корпу са вакцина-туристима, који немају избора зато што све добијају џабе!
    Када сам им одговорила да ја то не тражим џабе и стварно нема разлога да не добијем баш изабрану вакцину заједно са држављанима, мојим вршњацима, одговорено ми је да приоритете прописује институт „Др Милан Јовановић Батут”.
    Значи после случаја са Ведраном Рудан Батут је одрешио да малтретира све странце и да не поштује њихов избор. И нема везе оно што те странце имају стални боравак и редовно плаћају све порезе!
    Осећам се некако повређено и понижено…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.