Iznenađuju Los Anđeles Lejkersi svoje navijače ove sezone porazima od timova sa dna tabele, pa pobeda Njujorka u Medison Skver Gardenu, najboljeg na Istoku, nad timom iz „grada anđela“ ne iznenađuje mnogo.

Njujorčani su na početku propisno izviždali bivšeg trenera Marka D’Antonija i rugali mu se zbog loše sezone Lejkersa, a zatim su i košarkaši domaćeg tima porazili Brajanta i ekipu sa 116:107. Karmelo Entoni je samo u prvoj četvrtini postigao 22 poena, od ukupno 30, kasnije se povredio, ali je njegov tim uspeo da privede meč kraju u svoju korist. Na drugoj strani kao i obično istakao se Kobi Brajant bio sa 31 poenom.

Portland ne briljira ove sezone, ali je u noći između četvrtka i petka bio na visini zadatak savladavši San Antonio, drugoplasirani tim Zapadne konferencije, sa 98:90. Demijan Lilard imao je 29 poena, sedam skokova i šest asistencija, pratio ga je LaMarkus Oldridž sa 22 poena, a srpski košarkaš Saša Pavlović je za 33 minuta ubacio šest poena, uz četiri skoka i dve asistencije. Kod Sparsa se istakao Toni Parker sa 21 poenom i pet asistencija.

Šarlot Bobketsi upisali su i deseti uzastopni poraz, a u timu bolje Atlante istakao se rezervista Devin Hersi sa 20 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari