I ove nedelje „Bukom protiv diktature“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Posto televizije sa nacionalnom frekvencijom promovišu SNS Ajde vi madi projektujte na zidove zgrada iz svojih stanova vesti koje govore o Krusiku o Jovanjici o ne ispunjenim obećanjima. Imajte u stanu za svaki slučaj advokata neke od opozicionih partija. Ova nakaradna blast mora pasti.

  2. Da li je opoziciji ovo plan,ideja ili predizborna kampanja??Ovakvim ponašanjem žele da nas odvedu u bolju budućnost???Smešni su!

    1. Nije ovo nikakav ‘plan opozicije’ već bunt nezadovoljnih građana. Ako je vama dobro što morate da botujete za sitne privilegije, onda ništa.

  3. Krušik, Jovanjica, diletantska nespremnost za pandemiju, otkazi radnicima čija smo radna mesta debelo platili……, a mi u BOJKOT.
    Ako bojkot uspe i izađe na izbore napr 35 % biračkog tela, užas za nas, jer da smo u tom slučaju izašli na izbore pobedili bismo. Ukoliko bojkot ne uspe i izađe na izbore 50% biračkog tela, sladi nam još gora marginalizacija.

    1. Ako je na prosle izbore izaslo 56,07%,ne bi pobedili sa izlaznocu od 35%.

  4. Jedina zemlja na svetu koja ima narod čijim mozgom drugi upravljaju pa rade što im se kaže iz ako nisusvesni šta uz stvari rade igraju tako reči kao mi…………..

  5. Dokel ce da nam paraju usi, uopste cak nemaju ni sluha za lupanje u serpe, a ni za zvizdanje, totalno su bez stila.

    1. Ali zato tvoji pale baklje u velikom džibersko-seljoberskom stilu, a večeras su dovezli i ozvučenje direktno Đilasu pod prozor. Ma, divno, svaka čast stilu i na idejama! Još malo…

  6. Kad ce ova opozicija da shvati da taj sistem iz devedesetih nije upalio ni tada, a nece ni sad, ajde svako u svoju kucu i dosta lupanja.

    1. U ovoj zemlji ljudi lupaju u šerpe, dok botovi lupetaju na netu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.