I prosvetari traže jeftine stanove

Forum srednjih stručnih škola Beograda očekuje pomoć države u rešavanju stambenog pitanja

Ostavite komentar


  1. Od ovih ??? Mozete samo da dobijete moralnu kugu, sifilis i gomilu lazi. Ti bi prosvetu ukinuli a kao i svaki dr krimos upucavaju se i slihtaju policiji…ali posto su nezasiti, gladni, prokleti…sve grabe iskljucivo za sebe a druge su najsretniji da muce, zlopate jer se jedino tako osecaju u svojoj patologiji mocno

  2. Vucicu treba policija i vojska a ne prosveta ,jednog dana morace da mu vrate dug, mnoge je zaduzio

  3. E, то ће бити повратак у Брозов комунизам до краја. До сада је с једном партијом, једним вођом и згаженом демократијом, медијима и грађанским правима то било око 90 посто.

    1. Nemas ti pojma o Brozovom komunizmu. Pitaj radnike koji je ovo procenat od tog sistema.

  4. Sto bi se dodvoravao prosveti? Nisu opasni na ulici, a nisu ni za to da nose pendrek i suzavac.

  5. Kad sindikati traze „pomoc od drzave“, oni zapravo traze pomoc od drugih gradjana drzave koji nisu clanovi njihovog sindikata. Ovo ne znaci da je zahtev na mestu ili ne, samo treba da bude jasno ko placa. „Drzava“ nema druge resurse osim onih koje prikuplja porezom od stanovnistva, ili podizanjem kredita (znaci od buducih narastaja).

  6. Posto ce te jeftine stanove da rade politicki podobne firme i sa minimalnim sredstvima, takve stanove je bolje zaobici. “Srecnim dobitnicima” ce sledovati silne popravke i prepravke.

  7. Drugarice i drugovi prosvetari, kao budžetski abonenti čiji se rad kvantifikuje pismenošću tek stasalih generacija budućih generacija pali ste na ispitu. Prvo rezultati pa lova. 6 meseci godišnjeg vam nije dovoljno???

  8. Neka država osnuje građevinske firme po uzoru na one koje su pronosile slavu našeg građevinarstva širom sveta.
    Onda bi bilo stanova u odličnom kvalitetu po cenama manjim od 400 evra po kvadratu.
    Neka država garantuje sigurnost tim firmama i obuzda tajkune i mafijaše koji kroz građevnarsvo peru pare, pa će se i budžet i penzioni fondovi brzo puniti.
    Ovo bi bilo nemoguće samo ako je država u sprezi sa mafijama bilo koje vrste. Dali je?

  9. A penzionerima? Em se od umanjenja njihovih primanja stabilizuje budžet iz kog se finansiraju stanovi, em su u penziji a nemaju krov nad glavom? Da li država treba da brine o svojim državljanima ili o tome kako obezbediti instrumente koji će se starati o nesmenjivosti vlasti? Ako je tako, onda za penzionere bar povoljne grobnice, ili neki sabirni centri gde bi se oni nekorisni lagerovali…. stavite na skupštinsko glasanje, sigurno prolazi! I još nešto, zašto su vojska i policija najpotrebnije građanima? Da osvoje more i odbrane Kosovo? Aha!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.