I Srbi konkurisali za prijem u vojsku Kosova

Ostavite komentar


  1. Take I treba pustite ljude da žive. Ako Srbi žive na Kosovu treba da ih ima i u vojsci i u policiji. Pogotovo ako će biti susedna vojska Srbiji.

    Gleda se totalno pogrešno na ovu pojavu. Ovi se polomiše oko nekih granica a treba osigurati sve više mesta ovakvih Za Srbe u kosovskim institucijama.

    1. „Susedna vojska“, „susedna drzava“ etc etc ??? Ti si „pun razumevanja“ za ovo i ono?! E, blago Srbiji i Srpstvu sa ovakvim narodom (bolje reci „ovce“, a ne narod), na jednoj strani vajne „sr(b)ske“ patriote, koje ne daju ni pedalj Srbije ali samo dok im se ne ponudi prvi dolar ili evro, a posle sve moze, a na drugoj vajni „evropljani i liberali“ koji „imaju razumevanje“ za sve sto nije normalno. Definitivno treba hvatati red za vizu za bilo kuda, jer ovde je fajront mozga odavno na sceni.

  2. Nije mi jasno, kako je moguće da Vučić podržava vladu Ramuša H (vladu nezavisnog Kosova), ima tamo svoje ministre (koji ništa nisu učinili da se ne formira ta vojska), a apeluje na obične građane da se ne prijavljuju u vojsku te iste države?!

  3. Običan narod je pod stalnim pritiskom Beograda, a u stvari Kosovo je država u svakom smislu, hteli mi to da priznamo ili ne i Srbi koji tamo žive trebaju da budu deo tog sistema.

  4. Srpski politicari su rekli nemojte u Kosovsku policiju bilo je tokom 1999 godine do 2005 a posle su rekli da treba da budu u policiju, ozgubili su mnogo vazne pozicije koje nk danas nemaju, Srbi sa Kosova znaju to i zbog toga prijavice se vise srba u vojsku Kosove.

  5. Imao je i Sloba Milosevic „postene Albance“, neke je vodio i u Rambuje. Neka se sete Albanci koji se ovde javljaju koliko su ti „posteni Albanci“ bili relevantni, koliko su se pitali, cemu su sluzili i na sta su uticali. Smesno je da sada Albanci koriste iste metode kao i Milosevic i misle da sa tih nekoliko „postenih Srba“ postizu nesto vise od jeftine propagande

  6. Pa,valjda je normalno da Srbi sa Kosova idu u kosovsku vojsku,kao sto Srbi iz BIH ili Hrvatske treba da sluze vojsku svojih drzava.
    Neverovatno je da trazimo nesto za sebe a to ne dozvoljavamo drugima.
    Ako je svaki dogovor bolji od rata,dajte da narodi zive u miru,a kako se drzava zove,koga briga,ako ima posla i perspektive!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.