I Sveti Sava bi se prevrnuo na nebu

Prosvetni radnici ogorčeni nastupom predstavnika vlasti i opozicije u debatnoj emisiji na javnom servisu koja je bila posvećena obrazovanju

Ostavite komentar


  1. Jedino SSP i gospodja Tepic imaju realno intiligentan program Obrazovanja sa vracanjem dostojanstva nasim Prosvetarima sa naravno poboljsanjem njihovog materijalnog stanja i re – uspostavljanjem osnovnih gradjanskih vrednosti u celokupnom Prosvetom sistemu . . .
    Intiligencija , harizam , elokventnost i prosvetno iskustvo gospodje Tepic njoj omogucuje veliku prednost spram ostalih ucesnika “ debate “ . . . sta reci za predstavnika $n$ kontejner sekte osim “ jad i beda “ kao i svim direktnim debatama do sada . . . ostali su nevazni . . .

    1. Dajte ne budite smešni. Cuj Tepic i SPP… Spp i tepic su poznati kao grupacija koja krade dobre ideje od drugih. Kada je obrazovanje u pitanju, konkretno su od djb-a ukrali priču o besplatnim udzbenicima… Veliki pozdrav za prof Aleksandra Kavcica. Nadam se da ce komentar biti odobren. Pozdrav

  2. Jedino Vladan Đukić iz PUPS-a bio konkretan i u temi, a naročito je dobar predlog da i prosvetni radnici kupe stanove po ceni, kao i policija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.