Vesić odgovorio Šapiću koja je „nemanjićka“ boja

Ostavite komentar


  1. Ihh veselja, uterati nekom pare u dzep za premazivanje. Lepa suma novca iz nasih dzepova.

  2. Teška vremena pritisla Srbiju. Dva visoka funkcionera SNS-a, jedan nesuđeni milicajac a drugi doktor nauka koji je svoju disertaciju branio u zgradi koja se nalazi na ledini na putu ka Mladenovcu, pokazuju zašto je prosveta toliko zapostavljena. Ušli su u duel da nam približe život u srednjovekovnoj Srbiji, koji je po načinu upravljanja prekopiran, i drže nam javni čas istorije. Da nije tužno bilo bi smešno.

  3. Plava je kao kod zagrebačkih Bad Blue Boys.
    Plava je hladna boja, ali to Šapić ne zna, slažem se sa Vesićem da je neobrazovan.

  4. U proteklih nekoliko dana putovao sam Evropom. Ono što mogu da konstatujem za nas u Srbiji, bez obzira na „zlatno doba“ i najveću stopu „rasta“ ikad, mi smo objektivno u svemu, dakle u njenoj, evropskoj, ZADNJICI. A ova dvojica su tipičan primer onih koji nam kroje sudbinu i upravljaju našim životom. Užas!

  5. Ovo nije tačno: „Mediji podsećaju i da je u vreme kada je Goran Vesić bio gradski menadžer Grada Beograda, vozila javnog prevoza takođe su menjala boju – umesto žute kakva su bila u vreme dok je gradom vladala Demokratska stranka, postala su opet crvena, kakva su bila u vreme Jugoslavije.“
    Žuti su bili samo autobusi iz japanske donacije.

  6. Lastar @ A Vesić je obrazovan ? Kako ti stojiš sa obrazovanjem kada se pecaš na jeftine trikove koje plasiraju kao dimnu zavesu?. Lastavice, nemaju oni svoje mišljenje, da Vođa kaže da je mleko crno, oba umetnika bi rekla : Jes’ boga mi, kada se dobro zagledaš.

  7. Konacno promenismo sve boje, od zelene, pa crvene, zute, ponovo crvene i konacno plave. Ostala samo jos bela, i bas me cudi da nije koristio isti razlog kao za taksi vozila, da ih oboji u belo.

  8. Šapić je jedna neobrazovana nacionalistička budala zaljubljen u boju zagrebačkih tramvaja i autobusa.Predsedniče obuzdajte ga da nas više ne bruka.

  9. U SFRJ su sva vozila GSP-a bila zelena.Za vreme Milosevica prefarbana u crveno.ZUTA boja autobusa je bila samo iz japanske donacije.Za Djindjica vladavine uveden privatni prevoz svih mogucih boja.A ova dvojica iz SNS-a neka nauce da koriste istorijske podatke dostupne na internetu i istorijskom arhivu!Dosta nam je bruke i sramote!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.