Pre današnjeg odlaska na dvonedeljne pripreme u Izraelu, Partizan je dobio prva pojačanja u ovom prelaznom roku. Srpski šampion nije doveo nikoga sa strane, već je iz drugog puta ubedio Zvonimira Vukića da ostane u Humskoj, a prve profesionalne ugovore potpisao sa talentovanim imenjacima iz Teleoptika – Milošem Ostojićem i Jojićem.


– Obnovljeni pregovori su ovog puta urodili dogovorom, na zadovoljstvo obeju strana. Našli smo kompromisno rešenje, pa ću i narednih godinu dana biti u Partizanu – objasnio je prvi strelac ekipe i jedan od najboljih igrača crno-belih u jesenjem delu sezone, koji je propustio prvih nedelju dana rada s novim trenerom Avramom Grantom, pa će se treninzima priključiti tek u rodnoj zemlji naslednika Aleksandra Stanojevića.

Po planu, napravljenom još u vreme smenjenog sportskog direktora Mladena Krstajića, prvi tim je osvežen dvojcem iz redova klupske filijale, pa će mlađani Ostojić uvećati konkurenciju na mestu štopera, a Jojić „disati“ za vratom novim saigračima na poziciji ofanzivnog veznog.

Pored ove trojice, na Bliski istok idu još 22 fudbalera i tri golmana, a „parni valjak“ će tokom boravka u Hercliji, pored Tel Aviva, odigrati i tri test meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari